Zo worden je avonden nét wat leuker!

10 daagse avondvullertjes

Donker, koud en regenachtig weer. En dan ook nog voor 21 uur binnen zijn. Geen feestjes meer. Geen etentjes tot in de late uren. Niet samenkomen met groepen vrienden… De winter van 2020/2021 ziet er heel anders uit dan we hadden bedacht. Wij weten niet hoe het met jou zit, maar wij kunnen wel wat opbeurende input gebruiken om de avonden mee te vullen! Vandaar presenteren wij u: de 10 dagen avondvullertjes!

Tien dagen lang krijg je van ons de leukste ideeën en verrassingen in je inbox om van de avonden nét iets meer te kunnen genieten. In deze blog gaan we een klein tipje van de sluier oplichten, maar veel verklappen we nog niet, je gaat het vanzelf zien!

Inschrijven voor de avondvullertjes kan hier.

Van vulling naar voeding

Avondje serie binge watchen, heerlijk af en toe. Maar na een tijdje kan het heel fijn zijn om weer ”voeding” tot je te nemen in plaats van ”vulling”. Elke dag hebben we daarom zo’n 5 heerlijke, inspirerende en verrassende tips om je avond anders in te vullen.

Dingen die je helemaal alleen kunt doen. Selfcare is tenslotte belangrijk. Je gaat dingen voorbij zien komen die je samen met je partner of een vriend(in) kunt doen. Spannend, sexy of vooral genieten. Maar ook dingen om samen met vrienden te doen. Zowel offline als op afstand.

Inspirerende online cursussen

Zo ontvang je op dag 8 inspirerende cursussen die je online kunt volgen. Om nieuwe hobbies tot leven te wekken, met je partner de verdieping in te gaan of voor je eigen onderneming.

Ingrediënten voor een spannende avond

Op dag 5 vind je in je mailbox de ingrediënten voor een spannende avond. En daar hoeft niet per se een partner bij aanwezig te zijn…

Heel veel lekkers

Maar uiteraard beginnen we met iets lekker te eten! Op dag 1 wil je, na het lezen van de mail, in de avond waarschijnlijk direct de keuken in duiken.

Today is gonna be a good day

Kun jij ook niet wachten totdat alle avondvullertjes in je inbox zitten? Snappen we! Meld je hier aan voor de 10 daagse avondvullertjes.

Tip: deel dit met een vriend(in), buurvrouw of familielid die ook wel wat opbeurends kan gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!