Van motorongeluk naar geen troep in m’n lijf

Na een motorongeluk op Bali in 2005 stond het leven van Debbie van Weelden, founder van LoïsLee Pure Skinfood, compleet op z’n kop. Mijn milt, een groot onderdeel van het immuunsysteem, werd verwijderd waardoor ik nu extra moet opletten om niet ziek te worden. Daar begon mijn zoektocht naar een optimale gezondheid. Voeding en leefstijl is één ding, maar ik schrok me rot toen ik ontdekte hoeveel troep er in verzorgingsproducten zitten. Al eet je nog zo verantwoord, door al die ‘meuk’ op je huid te smeren, belast je o.a. je hormoonhuishouding en je lever en word je natuurlijk nooit op en top gezond.

Daarom ben ik begonnen met de ontwikkeling van Loïs Lee Pure Skinfood.

Want in mijn zoektocht naar de perfecte natuurlijke huidverzorging heb ik allerlei merken geprobeerd. Maar geen enkel product voldeed aan mijn verwachtingen:

1) In veel zogenaamd ‘natuurlijke’ merken zit nog een hoop rotzooi wat je huid en gezondheid geen goed doet.

2) En veel écht (grote) natuurlijke merken hebben weer weinig werkzame ingrediënten.

3) Tevens wordt er niet tot nauwelijks rekening gehouden met de natuurlijke pH van de huid en de huidflora, wat juist van belang is om bijv. acne, eczeem en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan

4) En de behoefte van de huid, die kan door bijvoorbeeld het weer, je hormonen, voeding etc. van dag tot dag verschillen. Waarom dan elke dag dezelfde crème gebruiken?

5) Bovendien vond ik de meeste ‘natuurlijke’ verpakkingen er nogal truttig uit zien, niet echt hip en luxe!

Verzorgingsproducten écht zonder meuk!

Hoogste tijd dus om een eigen luxe lijn te ontwikkelen met alleen maar pure, hoogwaardige ingrediënten en zónder meuk. In Loïs Lee Pure Skinfood zitten
geen stofjes die belastend voor de gezondheid, de pH van je huidflora en de hormoonhuishouding zijn.

Ik vind het belangrijk dat je je verzorging kunt afstemmen op de behoefte van jouw huid. Customizable skincare!

En waar je ‘gedwongen’ wordt om elke dag een paar minuten de tijd voor jézelf te nemen. Geen beauty routine, maar een beauty RITUEEL! Hard nodig in het drukke leven van de meeste vrouwen.

Loïs Lee Pure Skinfood is het resultaat van anderhalf jaar onderzoeken, ontwikkelen en testen.

Uiteindelijk met veel liefde handgemaakt in Amsterdam.

Je kunt de producten terugvinden in onze Green Happiness webshop. Voral de Screen Sun Screen en het fijne 3-stappen plan zijn persoonlijke favorieten bij de vrouwen van The Green Happiness!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!