Transformatie Sharon: “Ik ben me bewust van wat ik eet en daardoor hou ik het vol!

Sharon woont op het zonnige Bonaire en at door de warmte overdag bijna niets. Ze sloeg haar ontbijt over, at niet echt ongezond, maar zat ook niet lekker in haar vel. Ze is nu 20 dagen bezig met Your 50 Days of Green Happiness en merkt al verschil!

Waarom ben je begonnen met Your 50 Days of Green Happiness?

Ik ben begonnen met het programma omdat ik niet lekker in mijn vel zat, ik was vaak moe, had veel hoofdpijn en was vaak duizelig. Ook kon ik niet makkelijk naar het toilet, en heb ik last van mijn knieën door mijn overgewicht. Daarnaast hebben mijn vriend en ik trouwplannen voor volgend jaar en ik zou graag voor die tijd wat kilo’s kwijt raken. Dat is natuurlijk super motiverend is! Ik volg het boek alleen, maar mijn vriend helpt me wel met koken dat maakt het in de keuken staan een stuk leuker!”

Hoe gaan jouw 50 dagen?

“Ik ben nu 21 dagen bezig met het programma en ik zit al een stuk lekkerder in mijn vel, ik bruis van de energie en die ik goed gebruiken in de sportschool. Elke ochtend ontbijten was in het begin wel heel zwaar maar ik merkte al snel dat ik door het ontbijtje veel meer energie kreeg! Ik ben absoluut geen keukenprinses maar deze recepten zijn super easy, heerlijk en je hoeft er geen uren voor in de keuken te staan! Hier op Bonaire zijn niet alle ingrediënten gemakkelijk te krijgen, maar ik roei met de riemen die ik heb en dat gaat goed! Soms vind ik het wel even zwaar, zeker omdat het leven hier op Bonaire bestaat uit zon, zee, strand, barbecue en de bijbehorende wijntjes. Die wijntjes sla ik nu even over.

Mijn einddoel heb ik nog niet bereikt, daar gaat ook wel meer tijd in zitten. Ik ben nu ruim 6 kilo kwijt en wil het liefst nóg 15 kilo afvallen. Mijn ouders en vriend zijn super trots op mij en merken ook al veel verschil, het is leuk om van je omgeving te horen dat ze zien dat je bent afgevallen. Zelf zie ik het nu ook wel en ik merk het aan mijn kleding. Toen ik voor de spiegel stond en zag dat ik weer taille had was dat echt een hoogtepunt. Dat was zo’n super goed gevoel!
”

Raad je anderen het Your 50 Days of Green Happiness programma aan?

“Ik kan iedereen aanraden om het programma te gaan doen! Voor mij is dit geen dieet maar een aanpassing in mijn levensstijl. Ik ben me er bewust van aan het worden van wat ik eet en hoe ik het eet. Daardoor hou ik dit veel makkelijker vol dan een dieet. Ik ben zo enthousiast dat ik ook de zomereditie van het programma heb besteld. Dat boek neem ik in september mee naar Bonaire en dan ga ik vrolijk verder!”

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!