Transformatie Sandra

“De 50 days zijn inmiddels al dikke week voorbij! Mijn leven is echt totaal veranderd. 6 kilo lichter, hele rustige darmen, ontzettend fit, maar vooral hoofdpijn en migraine vrij.”

Ik ben nu 46 jaar en had vanaf mijn pubertijd altijd last van dagelijkse hoofdpijn en maandelijks migraine. Ik heb hier nu geen last meer van en dit is echt zo ontzettend fijn! Ik eet nu sinds anderhalve week veganistisch zonder het boek te gebruiken. Ik heb ondertussen mijn weg in het boodschappen doen en koken aardig gevonden.

Mijn smaak is echt totaal veranderd. Waar ik eerst een enorme zoetekauw was en gruwelde van de meeste groentes, ben ik nu een echt knaagdier geworden. Het zoete haal ik nu uit vegan recepten zoals heerlijke koekjes en taartjes. Ik kom echt totaal niet in de verleiding om van deze manier van eten af te stappen. Je kunt heerlijke recepten maken, wanneer je je er een beetje in verdiept wat er allemaal mogelijk is.

Ik blijf ook prima op gewicht! Nooit meer een vol en opgeblazen gevoel na het eten, maar wel altijd verzadigd. Trek in eten komt niet meer voor in mijn woordenboek. Ik eet 3x daags een gezond maaltijd met daarnaast meestal 2 snack momenten. Fruit, rauwe noten, pure chocola, daar kan ik nu echt van genieten!

Dus, hoe het met mij gaat? Echt SUPERRRRRR!!!! Merel en Tessa, bij deze wil ik jullie enorm bedanken voor het schrijven van jullie boek! Ik hoop dat er snel een vervolg komt. Ik ben heel benieuwd naar jullie ideeën voor de zomer!

Nogmaals thanks en een diepe buiging! Jullie hebben een heel blij mens van mij gemaakt!

X Sandra

P.s. Wil jij je ook zo goed voelen? Dan zijn een van onze Your 50 Days boeken misschien wel iets voor jou! Kijk snel in de webshop.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!