Transformatie Rianne

Lees hier Rianne’s ervaring met Your 50 Days of Green Happiness. Het verging haar niet zonder slag of stoot, maar ze voelt zich nu beter dan ooit! Met een flinke portie humor deelt ze haar verhaal met ons.

“Het leed dat afvallen heet…. Ik heb werkelijk alles geprobeerd, elke keer wat nieuws. Nou ja, de afgelopen twee jaar was ik vooral zwanger. Wat natuurlijk fantastisch is, maar 2 zwangerschappen in 2 jaar hakt er wel aardig in. Ik was er helemaal klaar mee, het roer moest flink om. Ik wilde graag weer sporten, maar door mijn bekkenklachten kon dat gewoon nog niet. Dus moest ik beginnen met het omgooien van mijn eetgewoontes. Maar hoe? En wat?”

Tijd voor boodschappen

“Na het zien van alle succesverhalen en lekkere recepten van The Green Happiness ben ik me er meer in gaan verdiepen. Ik zag het boek Your 50 Days of Green Happiness Summer Edition en dacht: die moet ik hebben! Na overleg met mijn vriend (lees: hem duidelijk gemaakt dat we flink gaan minder in het eten van vlees) ging hij akkoord. Hij zou me helpen en steunen gedurende de 50 dagen. Ik ben me gaan inlezen en toen was het tijd voor de boodschappen. Ik zag dingen op het lijstje staan waarvan ik dacht: WAT is het en WAAR kan ik dit krijgen? Kortom het was allemaal echt heel nieuw voor me. Gelukkig had een bekende van mij het boek ook al en liep ik bellend met haar door de supermarkt voor wat advies.”

Daarom heet het The Green Happiness

“Inmiddels zijn de 50 dagen voorbij en wauw! Wat heb ik lekker gegeten de afgelopen 7 weken. Ik snap nu waarom het The Green Happiness heet. Ik ben helemaal happy! Oke, ik vond niet alles lekker maar het meeste wel. Vooral de smoothies en ontbijtjes (bananenijs als ontbijt? WAUW!) waren favoriet. Mijn keuken was vaak een oorlogsgebied, ik heb regelmatig ruzie gehad met mijn keukenmachine en gemopperd op mijn vriend (sorry schat!) Maar het was het meer dan waard. Mijn vriend deed de avonden en de weekenden mee. Dex (2 jaar) vond het maar niks, die wilde gewoon zijn aardappels, vlees en groente. Regelmatig heb ik voor mijn vriend en Dex apart gekookt.”

“Al met al is het me 100% meegevallen. De eerste dagen had ik wel veel hoofdpijn en was ik een beetje ontregeld, maar na een week voelde het al zo goed. Inmiddels ben ik 13 kilo afgevallen en is er in totaal 50 cm van af. Niet alleen dat, ik voel me ook een stuk beter. Ik heb meer energie en minder last van mijn buik, totaal geen opgeblazen gevoel meer. Ook slaap ik nu veel beter. Helaas heb ik nog wel bekkenpijn, maar het sporten pak ik rustig weer op. Mijn vriend is ook 7 kilo afgevallen.”

“Ik ben er nog niet, ik wil nog meer kwijt. Maar eerst lekker op vakantie en af toe lekker zondigen. Daarna gaan we gewoon weer verder! Het winterboek ligt al op me te wachten.”

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!