Transformatie Mieke

Na 50 dagen en meer bleek The Green Happiness toch niet honderd procent haar levensstijl. Mieke leeft ondertussen ergens tussen The Green Happiness en haar eigen happiness in: ergens tussen bier en smoothies! Lees hier haar leuke verhaal.

Bourgondisch gezin

“Ik kom uit een bourgondisch gezin. We houden van lekker eten en spenderen uren in de keuken met een wijntje of biertje erbij. Daarnaast ben ik gek op snacks: had ik trek, dook ik steeds de voorraadkast weer in. Op dit moment ben ik student. Mijn studietijd heeft mij ontelbare lieve vrienden gebracht, een onwijs leuke studentenvereniging en een heerlijk eigen plekje midden in de stad. Maar helaas bracht deze tijd ook de kilo’s met zich mee. Geen schokkende getallen, maar echt lekker in mijn vel zat ik niet meer de laatste tijd. Toen mij voor de derde keer gevraagd werd hoeveel maanden ik al zwanger was, besloot ik dat het tijd werd om toch maar eens iets aan mijn gewicht te doen.”

Studiekilo’s

“En daar verscheen ‘Your 50 Days of Green Happiness’ op mijn facebook! Ik heb eerlijk gezegd even getwijfeld: zou dit dan de oplossing zijn? Jullie zijn de nieuwe Sonja Bakker genoemd en in een dergelijk dieet kon ik mij niet vinden. Maar lieve meiden, jullie zijn veel meer dan dat wat mij betreft! Zonder plan, zonder streefgewicht, zonder centimeters te meten maar wel met een hoop goede moed begon ik aan mijn 50 dagen. Als de ‘studiekilo’s’ er weer vanaf zouden gaan was dat stiekem wel leuk. En dat gebeurde!”

Eigen Happiness

“Inmiddels leef ik ergens tussen The Green Happiness en mijn eigen Happiness in. Als ik merk dat het bier de overhand neemt, dan ga ik even terug naar een paar dagen smoothies als ontbijt. Jullie hebben mij lekkere recepten gegeven voor de lunch en om nog even terug te komen op mijn snackgedrag: ik ben inmiddels verslaafd aan de havermoutkoekjes, bountylollies en het bananenbrood. Met deze snacks heb ik absoluut geen trek meer! In mijn nachtdienst blijven de zakken chips dicht en ga ik iedereen verslaafd maken aan de Carrot Cake Bliss Balls. Prima combinatie van mijn levensstijl en die van jullie lijkt mij zo!”

Ja, die Carrot Cake Bliss Balls zijn een hit. Wil jij ook zo verantwoord snoepen als Mieke, probeer dan deze Apple Pie Balls eens!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!