Transformatie Fleur

Een beetje sceptisch las Fleur alle succesverhalen die op Facebook voorbij kwamen. Tot ze een vriendin sprak: haar zus had de 50 dagen gevolgd en was enthousiast. Ook Fleur ging overstag en kocht het boek. Ondertussen is ze helemaal om en helemaal happy! Lees hieronder haar verhaal.

“Ik heb al vanaf mijn geboorte last van ernstige obstipatie en slik daar ook al jaren medicijnen voor. Mijn moeder heeft van alles geprobeerd en uiteindelijk ben ik op mijn veertiende begonnen met het slikken van medicijnen. Hier zijn diverse ziekenhuisopnames en vervelende onderzoeken aan vooraf gegaan. Ik heb zelfs een lokale buikvliesontsteking gehad. De medicijnen moesten steeds verder opgeschroefd worden om het één en ander aan de gang te houden. Ik zat onderhand aan het plafond qua hoeveelheid van deze pillen en drankjes. Ik werd er een beetje moedeloos van.”

Het roer om

Fleur besloot het roer om te gooien: ze stopte met de medicijnen en begon aan de Your 50 Days of Green Happiness. “De eerste week moest ik mijn draai nog een beetje vinden, mijn darmen moesten wennen aan het niet meer gebruiken van medicijnen. Ook had ik nog regelmatig trek, maar op die momenten heb ik extra groenten en fruit gegeten. Maar na die eerste week is alles uit zichzelf op gang gekomen, en hoe! Ik weet niet wat mij overkomt! Ik kan naar het toilet zonder dat het pijnlijk is, bloedt of twee weken op zich laat wachten.”

“Niet alleen gaat mijn stoelgang nu zonder problemen, de bonus is dat ik mijn buikje kwijt raak, ik mij superfit voel en mijn vetpercentage met 8% gedaald is! Ook mijn energie zou ik nu een dikke 10 geven: ik heb het gevoel dat ik de hele wereld aankan. Zelf na een gebroken, kort nachtje heb ik geen dipjes overdag en voel ik mij super. Mijn doel is dik behaald en daar ben ik zo ontzettend blij mee! Ik hoop dat er meer vrienden/familie/collega’s met jullie boek aan de gang gaan, omdat ik het hen ook gun om zich zo goed te voelen!”

Let op: voordat je medische beslissingen neemt, raadpleeg altijd je eigen arts

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!