Transformatie Amanda

Amanda twijfelde in het begin nog of ze de 50 dagen wel vol zou houden, maar ondertussen heeft ze na haar 50 dagen óók nog de detoxguide gedaan én begint ze aan het zomerboek! In totaal viel ze maar liefst 11 kilo af, wat een topper! Lees hieronder haar verhaal.

Wat was voor jou de reden om te starten met Your 50 Days of Green Happiness?

“Eigenlijk schommel ik al sinds ik jong ben met mijn gewicht. Ik probeerde verschillende diëten en viel meerdere malen een flink aantal kilo’s af, maar het vasthouden bleef het probleem. Na 2 zwangerschappen zat er weer 30 kilo extra aan. Ook had ik veel lichamelijke klachten: regelmatig buikpijn, een gespannen buik, hevige endometriose klachten en slecht slapen. Dit is zeker veranderd sinds de 50 days!”

Hoe beviel het programma je?

“Ik werd steeds enthousiaster van de Facebook berichten die ik van jullie voorbij zag komen en wilde het programma graag uitproberen. Geen dag spijt van! Ik slaap beter, heb geen buikklachten meer en mijn endometriose klachten zijn iets afgenomen.”

Heb je je doel bereikt met Your 50 Days of Green Happiness?

“Mijn hoofddoel was afvallen, dat ik me zo veel beter en energieker zou voelen had ik niet verwacht! De 50 dagen gingen eigenlijk heel snel. Het plan was makkelijk vol te houden. Ik neem zo nu een dan een stukje kip of vis, want ik ben geen veganist. Ik merk wel hoeveel beter mijn lijf reageert op het eten van voornamelijk groenten en fruit. Een verademing!”

Hoe gaat het nu met je?

“Helaas merkte ik wel dat ik, nadat het boek uit was, weer terug viel in mijn oude patroon en inspiratieloos was. Ik had heel goede dagen en dagen van wat meer snaaien. Op vet eten reageert mijn lijf heftig: ik krijg buikpijn en voel me letterlijk ziek. Ik was dan ook blij toen het nieuwe boek in de brievenbus lag. Door te starten met het volgende deel hoop ik de schommelingen weer recht trekken én meer!”

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!