Hoofdstuk 1, Paragraaf 1
In uitvoering

Uitleg Cursus No Stress, Relax!

Amber september 14, 2021

Welkom bij deze training voor een ontspannen en vrij leven!

Je kunt deze training volledig in je eigen tijd en tempo uitvoeren. Neem er de tijd voor en ga er in alle rust doorheen. Om alles goed mee te krijgen en niks over het hoofd te zien, geef ik je graag extra uitleg over de opbouw van deze training en waar je alles kunt vinden.

Informatie en inzichten

In elke week vind je de bijbehorende informatie over dat thema onder het kopje: hoofdstuk. De bijbehorende materialen, zoals meditaties of PDF’s kun je vinden onder het kopje: materialen.

Reflectievragen en opdrachten

Onderaan elk hoofdstuk vind je de reflectievragen of -opdrachten door te klikken op het toetsvakje. Aangegeven met No stress Relax week 1 bijvoorbeeld. Te herkennen aan het kruisje en vinkje. De toets is bedoeld om jezelf te reflecteren.

Verder kun je via de balk aan de linkerkant van het scherm weer terug naar alle content en ook terug naar voorgaande hoofdstukken. Je kunt door naar een nieuw hoofdstuk, als de voorgaande is afgerond.

Contact

Voel je behoefte aan extra persoonlijke verdieping tijdens je No Stress Relax? Je kunt altijd een online coaching aanvragen via het contactformulier op www.amberhanning.nl.

Heel veel plezier met het doorlopen van No Stress Relax en ik wens je veel ontspanning toe!

Liefs Amber

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!