Hoofdstuk 1, Paragraaf 1
In uitvoering

5.3 Weekopdracht

Liesbeth september 16, 2021

Een mooie huid start van binnenuit, maar een goede huidverzorging mag zeker niet ontbreken. Een skincare routine met actieve ingrediënten rijk aan antioxidanten doen echt wat voor je huid. En dat geldt ook voor huidbehandelingen. Kijk eens kritisch naar je huidverzorging. Krijgt jouw huid echt wat het nodig heeft?

In de bijlage vind je de checklist en de weekopdracht. 

Checklist

Download hier je checklist voor deze week.

Weekopdracht

  • Kijk eens kritisch naar je huidverzorging. En naar je ochtend- en avondroutine. Wat doe je nu? Ben je daar tevreden over? Is jouw huidverzorging rijk aan antioxidanten en doet het écht wat voor je huid? Wat zou je eventueel anders willen doen?
  • Reinig jij regelmatig je poederkwasten? Als je dagelijks je poederkwasten gebruikt is het een goed idee om deze om de paar weken te reinigen. Dat doe je heel eenvoudig met lauw water en een beetje milde shampoo toe te voegen.
  • Vergeet je kussensloop niet! Je kussensloop verzamelt heel wat huidbacteriën, talg, stof en andere vuiligheid. Ja, ook als je huid gereinigd is. Vervang daarom regelmatig je kussensloop, in ieder geval een keer in de week. 

Be your own kind of beautiful.

Volgende week

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!