Hoofdstuk 1, Paragraaf 1
In uitvoering

3.1 Je hebt maar een lichaam

Rosalie september 16, 2021

Je hebt maar 1 lichaam! Wees zuinig op je lichaam. Wees goed voor jezelf. 

Elke verandering begint met bewustwording. Lichaamsbewustwording is de weg naar zelfbewustzijn. Meer en meer ontdek je wat jouw lichaam en jezelf goed doet en wat niet. Door te herkennen, door signalen te voelen van je lichaam.

Jouw unieke lichaam. 

Elk lichaam is anders, communiceert anders, en wat werkt voor de één, werkt niet voor de ander. Heel belangrijk is het, mede om die reden, om jouw unieke lichaam door en door te leren kennen. Maar vooral om er bevriend mee te raken. Het te gaan zien als je meest waardevolle bezit. 

Jezelf goed voelen begint bij goed voor jezelf zorgen. We zorgen vaak goed voor anderen. Voor de partner, familie, kinderen, vrienden… En zelfs zorgen we voor onze spullen. Onze auto krijgt een beurt, gaat naar de APK, we houden ons huis netje en schoon. 

Je eigen APK

Hoe onderhoud jij jezelf? Met wat pleeg je – misschien wel onbewust-  roofbouw of je lijf? Begin vandaag met het volledig waarderen van je lichaam. Het te zien als je meest waardevolle bezit. Je lichaam is jouw huis. In plaats van te focussen op de uiterlijke vorm van het lichaam, verplaats de focus naar de werking en de functie van het lichaam. Elke seconde verricht je lichaam werk voor jou! 

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!