SUE Food

Ken jij de SUE bites al? Deze heerlijke lactosevrije, glutenvrije, vegan, raw en geraffineerde suikervrije bites (jaja je leest het goed), zijn al een hele poos op verschillende loacties in Nederland te verkrijgen. En echt waar, deze bites zijn hemels! Nu hebben Kim & Der (oprichters) in Rotterdam hun eigen SUE store geopend. YES, er is dus weer een fijn plekje in Nederland gekomen waar je heerlijk healthy kunt onbijten, lunchen, snacken en borrelen! Wij mochten langs komen om het één en ander te proeven.

Begonnen in eigen keuken
Kim is begonnen in haar eigen keuken. Ze is dol op zoet en gezond eten, een combinatie die ze graag wilde verwerken in bijvoorbeeld taartjes. Daarom besloot ze om te gaan experimenteren en zo kwam ze op haar eigen versie van de Snicker (die kennen we allemaal) met healthy ingredienten. Iedereen in haar vriendenkring was fan van de bites (snappen we..). Kim besloot de gok te wagen en haar creaties aan te bieden aan horecazaken. Ook zij reageerden enthousiast en toen is het balletje gaan rollen. SUE is een groot succes, met inmiddels dus een eigen SUE store in hartje Rotterdam!

Zoet zonder suiker
Waarom het eten bij SUE zo super super lekker en healthy is? Omdat SUE werkt met pure ingrediënten. Alles wat je er kunt eten is dus suikervrij, glutenvrij, lactosevrij en zoveel mogelijk raw en vegan. Het wordt gezoet met natuurlijke ingedriënten zoals dadels en rijststroop.

Wij kunnen alvast vertellen dat ontbijten bij SUE echt een dikke vette aanrader is! Begin je dag met Nutella bananen-pancakes of scrambled eggs van tofu, en je dag kan niet meer stuk! Ook de bites vinden wij stuk voor stuk lekker en de wortelcake is verrukkelijk! Je kunt hier niet alleen ontbijten. lunchen is ook mogelijk. Of ga voor een milkshake (op basis van kokosmelk) om af te koelen. Je kunt er zelfs borrelen met een glutenvrij biertje, een vegan wijntje en uiteraard borrelhappen (denk aan een vegan kaasplankje, yummie). Want tja… we moeten het leven vieren toch?

Niet alleen het interieur binnen is tot in de puntjes verzorgd, ook hebben ze de luxe dat er buiten een ENORM mooi terras is met zon. YAY! Moeten we jullie nog verder overtuigen, of zijn jullie al om? Voor meer informatie kun je terecht op de website of op Instagram, want ook daar delen ze de prachtigste plaatjes.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!