Seriously Green Smoothie

Omdat je soms een groene smoothie nodig hebt

En dan echt een groene. Met alleen groenten. Deze is voor de green pro’s, de daredevils en de veggie lovers. Dit is voor als je een imuneboost nodig hebt, een hangover cure of gewoon behoefte hebt aan veggies. En dan niet in een salade, maar vloeibaar, want dan krijg je veel meer op.

Liquid salad

Wij vinden dit een hele fijne smoothie om er zeker van te zijn dat we onze groenten binnen krijgen. Een lifesaver als je ergens gaat eten waar de groenteporties misschien niet al te groot zullen zijn. Heel eerlijk toegegeven, misschien vind je ‘m de eerste keer niet lekker (wij waren ook niet direct fan want het is echt een veggie smoothie), maar je gaat aan de smaak wennen. En ‘m waarschijnlijk ook echt waarderen. Zeker wanneer je weet (en ervaart) wat voor magic power deze smoothie bezit.

Detox, minerals, energy

De Seriously Green Smoothie helpt bij je detox. Het vult de mineralenvoorraden in je lichaam aan. Wat nodig is om spierpijn tegen te gaan, je huid, haar en nagels sterk te houden. Eigenlijk is ie goed voor alles. Perfect om de dag mee te beginnen (gevolgd door een stuk fruit of een havermoutje). Maar ook perfect als snack tussendoor. Vooral op dat moment wanneer je eigenlijk naar een kop koffie wilt grijpen. Geloof ons, hier gaat je lichaam heel blij van worden. Een energieboost, maar dan geen geleende energie (zoals cafeïne), dus je hoeft ook niets in te leveren op een ander moment. Hierna voel je geen excuus meer om aan die workout te beginnen. You’re UP!

Seriously Green Smoothie

Omdat je soms een groene smoothie nodig hebt En dan echt een groene. Met alleen groenten. Deze is voor de green pro’s, de daredevils en… Recepten green smoothie European Print
Porties: 2 Wachttijd:
Voedingswaarden: 60 calorieën 3 vet
Waardering: 3.5/5
( 15 stemmen )

INGREDIËNTEN

  • 1/2 paksoi
  • 1/2 komkommer
  • 1/2 venkelknol
  • 5 g peterselie
  • 1 citroen
  • 10 g verse gember (naar smaak)
  • 1 tl kokosolie
  • 500 ml water

BEREIDINGSWIJZE

1. Snijd de paksoi, komkommer en venkel klein. Doe in de blender samen met de peterselie, sap van de citroen, het stukje gember en de kokosolie.

2. Blend it baby! Verdeel daarna over twee grote glazen, drinkbekers of glazen potten.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!