ROOTS

Healthy vegan burgers

De lekkerste burgers in town? We hebben even voorgeproefd en weten waar je moet zijn.

Als je ons al een tijdje volgt, weet je: plantaardig eten hoeft allesbehalve boring te zijn. Het is heus niet alles sla en ‘konijnenvoer’ wat de klok slaat. Je kunt hartstikke prima een burger eten, en nog guilt free ook! Zo’n burger kun je zelf maken óf je kunt er op uit. Naar Roots in Amsterdam bijvoorbeeld. Wij gingen langs bij hun nieuwste vestiging in hartje centrum om zo’n burger te proberen.

Goed om te weten: mensen komen hier speciaal terug voor de burgers. Wij proefden de bietenburger met geroosterde pompoen en sinaasappel-tahindressing en de Italiaanse burger met venkel en pesto. Zó lekker! We konden alleen niet kiezen welke de lekkerste is… Dus dat mag je zelf proeven! Oh en het notenbroodje met ’eiersalade’ is ook zeker het proberen waard! Smaakt naar een combinatie tussen ei- en kip/kerrie salade, maar dan helemaal animal cruelty free.

De passie van ROOTS proef je aan alles. Van het interieur, de verpakking (cold pressed sapjes zitten in glas niet in plastic!) tot aan de ingrediënten; over alles is nagedacht. Wanneer je hier eet kun je er zeker van zijn dat je eten gezond, biologisch én duurzaam. En of je nu een glutenallergie hebt of een vraag hebt over soja, je kunt hier alles aan het personeel. Alles wordt vers gemaakt én (leuk detail) de burgers worden gemaakt in een sociale werkplaats.

Alle maaltijden kun je hier ook to-go krijgen, dus je ontbijt vergeten, geen zin om te koken of nog iets nodig voor de lunch?You know your spot now 😉

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!