Pizza Heart Bar

Ga je een avondje uit eten met vrienden of zoek je een leuk plekje voor jou en je date? Wat dacht je van Pizza heart bar? Want een pizza kan ook heus vegan. En dan hoef je heus niet een droge tomatenpizza naar binnen te werken, echt niet. 

Pizza Heart Bar is een leuk ingericht restaurant met grote openslaande deuren. Je kan bij mooi weer heerlijk buiten zitten maar ook binnen op de gezellige banken of neem plaats aan de grote bar. Je kijkt uit op een grote open keuken met uiteraard een enorme pizzaoven, waar je kan zien hoe jouw vegan pizza wordt bereid. Wil je alleen voor een borrel? Geen probleem, ze maken hier ook heerlijke cocktails.

We <3 vegan Italian food
In de Italiaanse keuken maken ze veel gebruik van kaas en vlees, maar het kan dus ook hartstikke plantaardig. Hoe? Dat weten ze hier maar al te goed. begonnen met antipasti van bruchetta’s, vegan cheese met tomaat, lekkere nootjes, vers brood & gegrilde groentes. En natuurlijk een lekker rood wijntje. Dan als hoofd uiteraard een vegan pizza met o.a vegan mozzarella, zongedroogde tomaten, courgette, kappertjes, basilicum en zwarte olijven. So good! 

Pizza zonder dip
Wat de pizza’s van pizza heart bar zo bijzonder maken, is dat de pizzabodems licht verteerbaar zijn en een ‘after dinner dip’ op deze manier geen kans krijgt. Dit heeft te maken met het gistproces, ze laten de bodems 72 uur rijzen. Hierdoor heeft het de tijd om het ideale gistpunt te bereiken en is er veel minder gist nodig dan in normale pizza bodems.Op deze manier wordt de pizza heerlijk knapperig en niet zo ‘taai’. De groentes die gebruikt worden zijn enorm vers en er zat niet overdreven veel kaas op de pizza, precies goed! Als je liever een volkorenbodem wilt als basis, dan kan dit ook. Wij deelden de pizza’s, zodat we van elke pizza een beetje konden proeven. 

Meer dan pizza
Heb je geen zin in pizza? Op de kaart staan ook verschillende pasta’s, lasagna en salades. En vergeet natuurlijk niet om beetje ruimte over te houden voor een toetje. Wij gingen voor de vegan cheesecake met een bolletje kokosijs, yum! Maar er is nog veel meer om uit te kiezen. Als kers op de taart kun je hier ook afhalen. Dus heb je even geen zin om te koken en eet je liever thuis? Dan kan je lekker bestellen. Alhoewel het natuurlijk veel gezelliger is om in dit sfeervolle restaurant een hapje te gaan eten  Buon appetito! 

Locatie:
Schollenbrugstraat 8

Openingstijden:
woe-zo: 17:00 – 23:00

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!