Pizza Heart Bar 2.0

Het zonnige terras in Amsterdam Oost bij Pizza Heart bar is niet alleen in de avond geopend, maar ook voor de lunch! Als je deze Italiaanse tent nog niet kende dan ben je in voor a treat. Je gaat hier heen voor wijntjes en anitpasta op het terras, de lekkerste pizza’s en sluit af met espresso en tiramisu. Ook allemaal vegan te krijgen, uiteraard. 

Bij Pizza Heart Bar:

  • Hebben ze de lekkerste vegan kazen;
  • Pizza’s voor iedereen, met sterke smaken;
  • Kun je naast je pizza goed glas wijn, champagne of cocktail drinken.


Echt Italiaans
De smaak van de kazen bij de antipasti verbaasde ons oprecht; ”Is dit echt niet van koemelk gemaakt?” Dus zelfs voor de niet-vegans onder ons, ga eens voor de plantaardige optie! Wie weet ontdek je nieuwe favorieten…

Uiteraard lieten wij het niet bij één pizza. We kregen diverse antipasti, bruscetta en pizza’s om te delen. Feest! Over onze favoriet komen we niet uit. De volkoren pizza met champignons en vegan mozzarella was erg lekker, maar die met paprika, walnoten en aubergine ook…

Bij Pizza Heart Bar hebben ze niet alleen pizza’s. Je kunt hier ook lekkere salades en parmigiana. En ja, die laatste hebben ze uiteraard ook in een vegan variant.

Als je net zo bent als wij kun je niet weggaan zonder hapje tiramisu… Tip: cocktails en pizza’s gaan hier erg goed samen!

Pizza Heart Bar zit op Schollenbrugstraat 8, vlakbij Amstel station aan het water. Ze zijn elke dag tot 23 uur geopend en doordeweeks kun je hier ook terecht voor de lunch. 

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!