Conscious Living

 

Dit platform is gecreëerd door vrouwen en voor vrouwen om tools te bieden om zo bewust (en liefst zo happy) mogelijk te leven.

We houden van lekker, gezond en plantaardig eten, maar daarnaast zijn er nog zoveel meer dingen die we kunnen doen om gezonder, bewuster en gelukkiger in het leven te staan. Wil jij, net als ons, leren hoe je nu eigenlijk echt financiële vrijheid creëert, welk eten je lichaam nu daadwerkelijk voedt, wat de-stressing, gelukzaaien of manifesteren precies inhoudt? Hoe je bewust moeder kunt worden of je hormonen in balans kunt krijgen? Op zowel onze blog, als in de shop zullen deze thema’s voorbijkomen en… Je kunt er ook online cursussen over volgen! 

Via één platform krijg je toegang tot de wijsheid, ervaring en expertise van verschillende inspirerende vrouwen. In jouw tijd te volgen, vanuit je eigen huis, onderweg of waar dan ook ter wereld (lang leve het digitale tijdperk). 

Deze content wordt aangeleverd door de geweldige vrouwelijke teachers die zich geroepen voelden samen met ons een laag dieper te gaan. En de JA! voelen gezamelijk een community te bouwen.

Laat je inspireren, informeren en verbind met andere vrouwen via het forum.

Heel veel liefs,
Team The Green Happiness

Our teachers

Tessa Moorman – founder & orthomoleculair voedingsdeskundige

Hi, ik ben Tessa. In 2016 ben ik The Green Happiness begonnen, als middel om mijn enthousiasme voor gezonde plantaardige voeding met zoveel mogelijk mensen te delen. Na mijn studie Voeding & Dietetiek en Orthomoleculaire geneeskunde realiseerde ik me dat Moeder natuur alle ingrediënten bied om zowel fysiek als mentaal in topconditie te komen. Zolang we maar weten hoe we de juiste voedingsstoffen kunnen binngenkrijgen. Ik vind het heerlijk om nieuwe recepten te creëeren die zowel smakelijk als supergezond zijn! Ik kan geen dag zonder chocolade, meditatie en een groene smoothie. Samen met mijn vriend reis ik op dit moment rond op zoek naar de perfecte plek om meer in de natuur en in community te leven. 

Online courses: Koken met Essentiële Oliën7-Day Oil Experience 

Sarah De Vreugd – psycholoog en gelukswetenschapper

Hi, ik ben Sarah. Ik had in mijn leven exact alles gedaan hoe ik het had gepland, totdat er tegenslagen op mijn pad kwamen. Ik gooide het roer totaal om: mijn relatie, werk, huis. Als ik toen echter had geweten wat ik nu weet was deze omslag niet nodig geweest.

Ik vond de antwoorden in de gelukswetenschap, waaronder de positieve psychologie. Kennis die ik vertaal naar de praktijk, zodat het routine wordt. Zie het als het trainen van je mind, net zoals je traint om sterker te worden in de sportschool.

⁠Online courses: Gelukzaaiers

Asha Hossain – yoga docent, energy worker & founder Motherheart 

Alles wat we aanraken komt in beweging. Alles wat we aandacht geven, groeit. Energie is overal en wij bestaan uit energie. Ons fysieke lichaam, elke cel is geboren met energie en ontstaan vanuit liefde. En daarmee hebben we altijd de tools om weer in het leiderschap van ons leven te stappen.

Mijn naam is Asha, een moeder van 2 dochters en werk sinds 2010 bewust met energie in de yogalessen, coaching en de 1:1 Spirit & Soul readings die ik begeleid. Ik heb een liefde ontwikkeld voor Conscious Conception – je holistisch voorbereiden op een zwangerschap en je kindje bewust uit te nodigen en daarmee dus ook een programma om hiermee aan de slag te gaan.

Ik zie, hoor en voel en ik deel graag met iedereen die wilt ontvangen. Ik organiseer circles & ceremonies en geef spirit & energy readings zowel 1:1 als in een groep.

Online courses: Conscious Conception

Amber Hanning – docent & lifestyle coach

Doen waar je blij van wordt. Genieten van het leven. Het klinkt zo simpel, voor mij was het een jarenlange zoektocht om simpelweg gelukkig te zijn met wat ik deed. Is dit nu alles? Ben ik echt tevreden? Ik ben Amber en vanuit mijn eigen transformatie, die begon bij de ziekte van Crohn, heb ik mogen ervaren hoe het omkeren van oude overtuigingen, denken en doen, onvoorstelbaar veel invloed heeft op ons lichaam en onze gezondheid. 

Ik ben steeds beter de samenwerking tussen lichaam en geest gaan begrijpen. Wanneer je bewust wordt van je lichaam en beperkingen kunt gaan zien als signalen en deze kunt omkeren, kunnen er magische dingen ontstaan. 

Online courses: No stress, relax!

Ben jij een vrouw en lijkt het jou geweldig om samen met ons dit platform te co-creëeren? Neem vooral contact met ons op wanneer je een teacher bent, of als je een geweldige teacher of cursus kent die we zeker zouden moeten vertegenwoordigen. Stuur een e-mail naar [email protected] en zij neemt contact met je op!