Conscious Living

 

Dit platform is gecreëerd door vrouwen en voor vrouwen om tools te bieden om zo bewust (en liefst zo happy) mogelijk te leven.

We houden van lekker, gezond en plantaardig eten, maar daarnaast zijn er nog zoveel meer dingen die we kunnen doen om gezonder, bewuster en gelukkiger in het leven te staan. Wil jij, net als ons, leren hoe je nu eigenlijk echt financiële vrijheid creëert, welk eten je lichaam nu daadwerkelijk voedt, wat de-stressing, gelukzaaien of manifesteren precies inhoudt? Hoe je bewust moeder kunt worden of je hormonen in balans kunt krijgen? Op zowel onze blog, als in de shop zullen deze thema’s voorbijkomen en… Je kunt er ook online cursussen over volgen! 

Via één platform krijg je toegang tot de wijsheid, ervaring en expertise van verschillende inspirerende vrouwen. In jouw tijd te volgen, vanuit je eigen huis, onderweg of waar dan ook ter wereld (lang leve het digitale tijdperk). 

Deze content wordt aangeleverd door de geweldige vrouwelijke teachers die zich geroepen voelden samen met ons een laag dieper te gaan. En de JA! voelen gezamelijk een community te bouwen.

Laat je inspireren, informeren en verbind met andere vrouwen via het forum.

Heel veel liefs,
Team The Green Happiness

Our teachers

Tessa Moorman – founder & orthomoleculair voedingsdeskundige

Hi, ik ben Tessa. In 2016 ben ik The Green Happiness begonnen, als middel om mijn enthousiasme voor gezonde plantaardige voeding met zoveel mogelijk mensen te delen. Na mijn studie Voeding & Dietetiek en Orthomoleculaire geneeskunde realiseerde ik me dat Moeder natuur alle ingrediënten bied om zowel fysiek als mentaal in topconditie te komen. Zolang we maar weten hoe we de juiste voedingsstoffen kunnen binngenkrijgen. Ik vind het heerlijk om nieuwe recepten te creëeren die zowel smakelijk als supergezond zijn! Ik kan geen dag zonder chocolade, meditatie en een groene smoothie. Samen met mijn vriend reis ik op dit moment rond op zoek naar de perfecte plek om meer in de natuur en in community te leven. 

Online courses: Koken met Essentiële Oliën7-Day Oil Experience 

Liesbeth De Boer – orthomoleculair therapeut & hormooncoach

Een mooie huid, meer energie en een gezond en fit lichaam, dat was mijn grootste verlangen. Ik werkte als freelance-journalist en schreef veel over gezondheid. Ik weet hoe het voelt als je lichaam niet in balans is, als je hormonen je elke maand overnemen, vermoeid bent en je huid allesbehalve straalt… Ik had zelf jarenlang last van acné en dat beeld in de spiegel frustreerde mij enorm. Daarom besloot ik het roer om te gooien. Ik ging opnieuw de schoolbanken in en leerde alles over hoe processen werken in het lichaam, hormonen én de huid. Wat de oorzaken zijn van acné en hoe je je huid kan verbeteren van binnenuit.

Als je wilt werken aan een betere gezondheid, meer energie en een mooiere huid is de sleutel om te kijken naar het geheel. Daarom kijk ik ook met een holistische blik naar acné. Hormonen, de werking van je organen, voeding, er is namelijk zoveel meer dan die ene crème of die schoonheidsbehandeling. Juist als je dat aanpakt, vindt er synergie plaats. Een samenwerking op alle vlakken zorgt voor een transformatie naar een betere gezondheid én een stralende huid.

⁠Online course: Weg met acné

Asha Hossain – yoga docent, energy worker & founder Motherheart 

Alles wat we aanraken komt in beweging. Alles wat we aandacht geven, groeit. Energie is overal en wij bestaan uit energie. Ons fysieke lichaam, elke cel is geboren met energie en ontstaan vanuit liefde. En daarmee hebben we altijd de tools om weer in het leiderschap van ons leven te stappen.

Mijn naam is Asha, een moeder van 2 dochters en werk sinds 2010 bewust met energie in de yogalessen, coaching en de 1:1 Spirit & Soul readings die ik begeleid. Ik heb een liefde ontwikkeld voor Conscious Conception – je holistisch voorbereiden op een zwangerschap en je kindje bewust uit te nodigen en daarmee dus ook een programma om hiermee aan de slag te gaan.

Ik zie, hoor en voel en ik deel graag met iedereen die wilt ontvangen. Ik organiseer circles & ceremonies en geef spirit & energy readings zowel 1:1 als in een groep.

Online course: Conscious Conception

Amber Hanning – docent & lifestyle coach

Doen waar je blij van wordt. Genieten van het leven. Het klinkt zo simpel, voor mij was het een jarenlange zoektocht om simpelweg gelukkig te zijn met wat ik deed. Is dit nu alles? Ben ik echt tevreden? Ik ben Amber en vanuit mijn eigen transformatie, die begon bij de ziekte van Crohn, heb ik mogen ervaren hoe het omkeren van oude overtuigingen, denken en doen, onvoorstelbaar veel invloed heeft op ons lichaam en onze gezondheid. 

Ik ben steeds beter de samenwerking tussen lichaam en geest gaan begrijpen. Wanneer je bewust wordt van je lichaam en beperkingen kunt gaan zien als signalen en deze kunt omkeren, kunnen er magische dingen ontstaan. 

Online course: No stress, relax!

Puck Landewé – founder ELFIN platform

Toen mijn moeder in 2019 overleed besefte ik als nooit tevoren: Ik heb maar 1 leven, dit is geen generale repetitie. Laat ik in godsnaam doen wat mama altijd tegen mij zei: leef met je hand op je hart. Ik zegde mijn dik betaalde baan op, verhuurde mijn huis, startte mijn bedrijf en ging reizen. Ik was onverschrokken omdat ik alles had verloren wat je kon verliezen en omdat ik het financieel kon leien. Want vrijwel al onze dromen en wensen kosten geld. Financieel je zaken goed geregeld hebben geeft vrijheid.

Mijn reis naar financiële onafhankelijkheid is een hele praktische en een hele emotionele geweest. Ik heb enorm veel geleerd, van hoe de moed verzamelen om een baan of relatie op te zeggen, tot hoe je slimme beleggingen doet om je geld voor je te laten werken. Voor veel vrouwen is beleggen een spannend onderwerp. Hoe moet dat dan en waar begin je? In mijn cursus deel ik met jou hoe je zelf met positieve impact je geld kan beleggen.

Online courses: Beleggen, zo doe je dat (coming soon)

Janneke van den Brink – De Financieel Vrije Vrouw

Je kent haar misschien al van het platform Financieel Vrije Vrouw: hét online platform voor vrouwen (mannen zijn ook welkom) die financieel vrij willen worden. Of wellicht heb je Janneke’s verhaal gelezen bij Jinek.nl, het FD of 1 van haar andere interviews.

Janneke heeft na meerdere burn-outs haar doel bereikt: financiële vrijheid, ook wel FIRE genoemd (Financial Independent and Retire Early). Sindsdien doet ze alleen nog maar wat ze leuk vindt en waar ze energie van krijgt: andere vrouwen inspireren met en informeren over haar opgedane kennis en
ervaring. Over haar FIRE-reis, de juiste mindset, beleggingen en sinds kort zelfs met haar eigen online FIRE Masterclass en actieve online community. Verder heeft Janneke het suppen ontdekt en vindt ze
het heerlijk om te reizen en meer tijd samen door te brengen met haar man en dochtertje.

Online course: Financiële Vrijheid (coming soon)

Nathalie Van Den Hombergh – coach, consultant & facilitator

Bewegen vanuit mijn gevoel en intuïtie is my daily practice en vanuit die plek beschouw ik het leven zelf als mijn teacher. Ik geloof er heilig in dat alles precies is wat er op dat moment mag gebeuren en hoe ik mijzelf er toe verhoud, is geheel mijn verantwoordelijkheid.

Na jaren te hebben gedanst en met meer dan 10 jaar ervaring als docent, ontstond een aantal jaar geleden organisch mijn coaching practice. Ik begeleid groepen/teams in communicatie, energy flow en bewustwording. En individuen support ik in hun reis naar hun eigen licht en waarheid. 

Vele teachings die me zijn getoond in al die jaren in de studio breng ik naar het dagelijkse leven, en mijn nadruk ligt daarmee altijd op integratie. Hoe passen we iets toe in onze day to day? Gegronde spiritualiteit dus!

Online course: Train Your Intuition

Jip Isabel de Jongh – Feminine energy mentor & hormoonconsulente

Ik geloof onwijs is de kwetsbare doch zo krachtige energie van de vrouw, in elke vorm en staat van zijn. Vrouw hebben namelijk een onuitputtelijke bron van vrouwelijke energie in zich en er bestaat dus ook geen enkele ‘niet’ krachtige vrouw op deze planeet. Met mijn werk probeer ik dan ook zoveel mogelijk vrouwen hier aan te herinneren. Ik wil ze in hen kracht zetten door ze opnieuw te verbinden met hen levensenergie en magische cyclus en goed voor hen vrouwenlichaam te zorgen. Hopelijk kan ik je met mijn passies en levenswijze inspireren alles uit jouw eigen leven en kracht te halen. Because woman, you’re worth it!

Online course: Hormonen & Voeding

Ben jij een vrouw en lijkt het jou geweldig om samen met ons dit platform te co-creëeren? Neem vooral contact met ons op wanneer je een teacher bent, of als je een geweldige teacher of cursus kent die we zeker zouden moeten vertegenwoordigen. Stuur een e-mail naar [email protected] en zij neemt contact met je op!

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!