Nut Berry Milk

Healthy comfort food

Dit is echt een traktatie op het einde van de dag! Een powerboost, herstelsmoothie en comfort food in één. Maak ‘m na een workout of lange dag op werk. Dit rececpt komt uit onze Confident in Your Body Guide.

Voor dit drankje gebruiken wij rijst-kokosmelk maar je kunt natuurlijk ook een andere soort plantaardige melk gebruiken, bijvoorbeeld hazelnootmelk, speltmelk of amandelmelk. Kies voor een variant zonder toegevoegde suiker, het drankje wordt al zoet genoeg door de banaan die er doorheen gaat! 

Je kunt zelf kiezen of je dit drankje warm of koud wilt drinken. Wanneer je een hogesnelheidsblender hebt, van bij Bianco di Puro kun je de melk samen met het carobepoeder in de blender doen. Zet op het programma ‘soymilk’. De blender heeft zoveel kracht dat je drankje aan het einde van het programma superwarm is! Eerst de ingrediënten mixen in een blender en vervolgens opwarmen in een pannetje kan natuurlijk ook. 

Nut Berry Milk

Healthy comfort food Dit is echt een traktatie op het einde van de dag! Een powerboost, herstelsmoothie en comfort food in één. Maak ‘m na… Recepten chocolate smoothie European Print
Porties: 2 Wachttijd:
Voedingswaarden: 282 calorieën 5 vet
Waardering: 5.0/5
( 1 stemmen )

INGREDIËNTEN

  • 500 ml rijst-kokosmelk (of andere plantaardige melk)
  • 1 banaan
  • 2 tl carobepoeder (of cacao)
  • 100 g blauwe bessen of bramen (diepvries)
  • 2 tl pindakaas (of amandelpasta)

BEREIDINGSWIJZE

1. Doe de melk samen met de banaan en carobepoeder in de blender. Blend deze tot een gladde smoothie of totdat deze warm is.

2. Verdeel de bessen/bramen over 2 glazen. Giet de melk eroverheen. En roer de pindakaas er op het laatst doorheen.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!