Munch Fit Food To Go

Snel en healthy
Op zoek naar de perfecte nieuwe hotspot voor wanneer je snel onderweg iets gezonds wilt halen? We’ve got good news!

Even voorstellen: MUNCH Fit Food To Go. De plek voor een healthy to go maaltijd. De twee oprichters Clasque en Yorieke (die we voor het eerst hebben ontmoet toen we voor een grote corporate een presentatie gaven) zijn hun passie achterna gegaan en hebben MUNCH Fit Food To Go geopend. En de healthy passie die ze beiden hebben proef je aan alles. Over de samenstelling van de maaltijden (en niet alleen over de smaak), de ingrediënten en de duurzaamheid is nagedacht. Zo gaan bijvoorbeeld aan het eind van de dag de overgebleven maaltijden naar de daklozenopvang en worden de maaltijden dagelijks vers bereid in de keuken achterin.

Juices and more!
Je kunt hier terecht voor heel veel verschillende cold pressed juices en smoothies. Maar ook ontbijtjes (denk chia-almond butter pot of een acai bowl), gezonde salades, wraps of sandwiches. Sounds good? Dat dachten wij ook.

Je vindt MUNCH Fit Food To Go in de Beethovenstraat, waar je heerlijk op het terras in het zonnetje kunt zitten wanneer je toch besluit even rustig je maaltijd op te eten. Zelfs om te werken of met de kids is dit plekje perfect want ze hebben een hele fijne grote tafel, leeshoek en een plekje voor de kinderen. Dan moeten we je wel waarschuwen voor de verleiding waar je waarschijnlijk in komt bij het zien van de zelfgemaakte mango-bananencake. Of de healthy caramel bar. Of de matcha energy ball… We warned you!

After your workout
Bij de Gustav Gym op de Zuidas vind je MUNCH Fit Food To Go ook. Kun je meteen na het sporten je ontbijtje, smoothie of maaltijd ophalen. We like! Check MunchFitFoodtoGo.com

Adres
Beethovenstraat 77
1077 HP Amsterdam

George Gershwinlaan 520
Mahler 900 gebouw (Gustav Mahlerlaan 900)
1082 MT Amsterdam

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!