View Profile

Member Information

First Name

Sarah

Last Name

de Vreugd

Nickname

Sarah

Instructor Data

About

Hi, mijn naam is Sarah de Vreugd

Wat maakt dat de één zelf de regie pakt over zijn leven als hij / zij er niet tevreden over is, terwijl de ander dat minder doet? Wat maakt dat de een gelukkiger en tevreden lijkt en de ander het gevoel heeft dat er steeds wat mist?

Vanuit een eigen observatie en behoefte ontstond Gelukzaaiers, gericht om mensen te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling.

De antwoorden heb ik gevonden in de positieve psychologie en de gelukswetenschap. De kennis fascineerde mij zo, dat iedereen dit moet weten. Ik miste alleen de verbinding met de praktijk en ontwikkelde daarom een toolbox met handvatten dat je direct kunt toepassen, zodat je kennis omzet in routines, want we weten allemaal dat daar de grootste uitdaging ligt.

Je hoeft niet ongelukkig te zijn om te werken aan je geluk. ⁠

Het verschil tussen mij en een psycholoog / therapeut is dat ik mensen help het beste uit zichzelf te halen. Van een 6 naar een 7 of misschien wel naar een 8 of 10 (up to you). ⁠

In mijn programma’s, (online) trainingen en coaching gebruik ik inzichten uit de wetenschap (vanuit de opleiding Grondslagen van Geluk en Rendement van Geluk (Erasmus Universiteit)).