View Profile

Member Information

First Name

Asha

Last Name

Hossain

Nickname

Asha

Instructor Data

About

Mijn reis begon met een nieuwsgierigheid naar alles wat het leven bracht.
Met jarenlange ervaring in het begeleiden van diverse vormen van yoga, meditatie en coaching werd ik uitgenodigd om alles met meer bewustzijn te ervaren.
 
Zo heb ik o.a. een liefde ontwikkeld voor ‘conscious conception’ – je holistisch voorbereiden op een zwangerschap en je kindje bewust uit te nodigen bij je. Een vrij onderbelicht thema in de reis naar het moederschap. En mag ik mensen ontvangen die klaar zijn om een volgende stap te maken, te transformeren of simpelweg wat guidance willen op hun reis.
 
In de 1:1 en groep sessies die ik begeleid, de circles die ik organiseer word ik elke keer uitgenodigd om ‘mijn’ kanalen te openen. Het niet tastbare en het multidimensionale te vertalen naar het aardse. Het ontvangen van de universele wijsheid die ik graag doorgeef aan iedereen die het wilt ontvangen.
 
Samen met mijn man en 2 dochters leven we ons leven zo bewust en aligned mogelijk en blijven we onszelf uitnodigen om nieuwsgierig te blijven, te leren, te helen, te groeien en bewuster te worden. Ik organiseer circles & ceremony’s en geef spirit & energy sessions zowel 1:1 als in een groep. In Amsterdam of online.

“Tapping into the univseral wisdom to live an aligned life all together” – een zielsmissie.