Matcha Energy Smoothie

Natuurlijke energie booster

Matcha is een groene thee en kun je krijgen in poedervorm. Het is een natuurlijke energiebooster, maar bevat een stuk minder caffeïne dan koffie. Je kunt het drinken als thee, maar matcha poeder kun je ook heel goed toevoegen aan allerlei gerechten, zoals deze smoothie. Het is rijk aan antioxidanten die vrije radicaal vorming tegen gaan!

Voor één of twee porties?

Wanneer je deze smoothie neemt als ontbijt dan is het recept waarschijnlijk voor één portie. Is de smoothie meer een snack, of onderdeel van een groter ontbijt, dan kun je uit het recept twee porties halen. Stem dit af op je eigen voedingsbehoefte, luister naar je lichaam en drink de smoothie rustig zodat je lichaam even de tijd krijgt om het verzadigingssignaal naar je hersenen te sturen.

Meer energie

Meer energie, lekkerder in je vel, een strakker lijf? Dat krijg je natuurlijk niet alleen door het drinken van één matcha smoothie, maar wél door het aanpassen van je levensstijl. Met onze Your 50 Days of Green Happiness boeken helpen we je daar bij, stap voor stap, week bij week. Dit kun jij ook!

Matcha Energy Smoothie

Natuurlijke energie booster Matcha is een groene thee en kun je krijgen in poedervorm. Het is een natuurlijke energiebooster, maar bevat een stuk minder caffeïne… Recepten smoothie European Print
Porties: 2 Wachttijd:
Voedingswaarden: 209,5 calorieën 2.2 vet
Waardering: 4.5/5
( 2 stemmen )

INGREDIËNTEN

 • 200 g mango
 • 1 banaan
 • 1 limoen
 • 50 g verse spinazie
 • 10 g verse peterselie
 • 2 tl matchapoeder
 • 200 ml plantaardige melk, ongezoet
 • 100 ml water

BEREIDINGSWIJZE

 1. Schil de mango, banaan en limoen. Snijd in stukjes en doe deze samen met de overige ingrediënten in een blender.
 2. Blend tot een gladde smoothie.
 3. Verdeel over twee grote glazen en serveer direct.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!