Mastino pizza

Vegan pizza’s bij Mastino in Amsterdam

Wij zijn dol op Italië en dan vooral op de Italiaanse keuken. En gelukkig is er een hele fijne plek in Amsterdam waar je terecht kunt voor die Italiaanse keuken. Ja oké, we horen jullie denken ‘er zijn toch 100 leuke Italiaanse restaurantjes in Amsterdam’. Klopt, maar dit is een speciale plek. Waarom? Er staan vegan gerechten (zei iemand vegan pizza?!) op de kaart. Zo heb je bijvoorbeeld de ‘pizza veggie’ met veel (biologische) groenten en vegan cheese of de vegan pizza calzone! Mega lekker! Leuk om te weten: bij het filiaal aan de Bilderdijkstraat kun je ook glutenvrij eten. Alle pizza’s worden met de hand gemaakt en de reguliere pizza’s worden gemaakt met spelt, meergranen en soja.

Niet alleen het eten is heerlijk, de sfeer in Mastino is ook ontzettend fijn en het personeel, inclusief de Italiaanse chef met een iconisch Italiaans accent, zijn echt super lief! Overal hangen of staan kleine vintage spulletjes. Je kan hier ook terecht om kleine cadeautjes te kopen. Denk aan pasta, limonade in een mooie fles of zelfs ons boek, YAY!

Adres
Ben je nieuwsgierig en krijg je zin in een Italiaans gerecht? Wacht niet en reserveer een plek bij Mastino Pizza. Je vindt ze in de Eerste van der Helststraat 78 in de Pijp in Amsterdam en de glutenvrije locatie is te vinden op de Bilderdijkstraat 192, Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!