Koken met Essentiële Oliën

Masterclass

  • Aan het einde van de cursus kun jij vol vertrouwen met essentiële oliën aan de slag.
  • Bevat alle benodigde informatie in de vorm van video’s, quizzen en textuele uitleg.
  • Alle recepten zijn plantaardig en zorgvuldig samengesteld.
  • Laat je inspireren door een wereld van geuren, smaken en heerlijk eten!

Van beginner tot expert

Volg mijn gloednieuwe cursus Koken met Essentiële Oliën en krijg het hardcover boek Koken met Essentiële Oliën er GRATIS bij.

De cursus zit boordevol inspiratie om de oliën in de keuken te gebruiken, maar legt je ook uit wat er nog meer mee kunt doen, zodat je de oliën echt onderdeel kunt maken van je dagelijkse leven.

Het doel van deze cursus is om jou de handvaten te geven om essentiële oliën in te zetten in de keuken en te profiteren van de gezondheidsvoordelen. Essentiële oliën kunnen zowel fysiek als emotioneel een geweldige ondersteuning zijn in je bewuste levensstijl.

Alle recepten zijn plantaardig en zorgvuldig samengesteld met veel verse groenten en fruit om je lichaam van zoveel mogelijk voedingsstoffen te voorzien.

Laat je inspireren door een wereld van geuren, smaken en heerlijk eten!

Liefs, Tessa

Sneak preview

Eén van de video’s uit de cursus.

Super leuke manier om de oliën te gebruiken!

Voor beginners en voor de experts onder ons die oliën elke dag gebruiken.

Ik volgde deze cursus omdat ik sinds een jaar met essentiële oliën werk om mijn gezondheid te ondersteunen. Echt koken deed ik er nog niet mee en dit was een perfecte start; een overzichtelijke masterclass met mooie plaatjes, video en tekstuele info. Er staan vele weetjes over de kracht van de olien, welke je kunt gebruiken en welke beter niet. Ik vind de recepten makkelijk om te maken en ze smaken heerlijk. 

Claudia

Ik ben helemaal enthousiast over deze cursus. Hoewel je het niet alleen een pure cursus noemen. Je kunt er namelijk heel veel tips en achtergrond informatie over essentiële oliën in vinden. Zelfs als beginner in de wereld van essentiële oliën word ik direct enthousiast als ik dit boek lees.

Het is prachtig vormgegeven met heerlijk uitziende gerechten. In de cursus zelf is veel aandacht over het gebruik van essentiële oliën. Niet alleen voor in je gerechten maar ook fijne olie combinaties voor in je diffuser. Ik gebruikte zelf al veel de lemon oil maar heb direct meerdere oliën besteld om toe te passen in de vele recepten die Tessa laat zien.

Maar, ook zonder oliën zijn de recepten in de cursus erg lekker! Ik heb namelijk lang niet alle oliën voor alle recepten. Mijn favoriete ontbijtrecept is de Daily Green Smoothie en het Carrot Cake ontbijtje. Deze laatste maak ik tot nu toe nog zonder de essentiële olie. Erg lekker!

Florence

Dit boek is een bundel van heerlijke gerechten met eenvoudig te maken recepten.
Door toevoeging van pure essentiële oliën in de gerechten krijg je een nog intensere smaakbeleving.
Echt een aanrader!

Priscilla

Wat een heerlijk boek.
Fijne originele recepten die niet al te ingewikkeld zijn en hele waardevolle tips m.b.t. de essentiële oliën.
Dit boek ondersteunt echt een gezonde levensstijl.

MELANIE

Wat een SUPER boek. Als eerste makkelijke recepten, die niet teveel tijd kosten. Ten tweede, weer heerlijk gezond allemaal. Maar voor mij zeker het derde punt waarom ik dit boek aanraad, wat een goeie informatie over essentiële oliën! Leerzaam hoe je de olie kan gebruiken in combinatie met voeding. En nog veel meer tips om de oliën te gebruiken in mijn dagelijkse leven!
Echt aanrader als je van een gezonde levensstijl houdt.

HANNAH

Ik heb deze cursus gevolgd omdat ik al maanden verschillende soorten essentiële olie in de kast heb staan (in een opwelling gekocht) en niet wist wat ik ermee moest doen. Ik had geen idee dat je met veel van deze olietjes kon koken maar door deze cursus heb ik de smaak helemaal te pakken. Prachtige recepten die je nog lekkerder kunt maken door het gebruik van essentiële olie. aanrader!!

WILLEMIJN

Ohhhh, dit wil je echt allemaal maken.
Leuke weetjes dat je bijvoorbeeld chiazaad kunt gebruiken ipv een ei in bepaalde gerechten.
Verrassend kookboek met mooie foto’s en heerlijke gerechten met de essentiële oliën.

Manon

Cursus Koken met Essentiële Oliën

6 modules die je alles uitleggen over oliën in de keuken

In deze cursus neem ik je bij de hand en leer je alles over het gebruik van essentiële oliën in de keuken. Het is een leuke manier om in aanraking te komen met oliën of als je al bekend bent met oliën een leuke nieuwe manier om ze te gaan gebruiken.