Kruidige appeltjes

Met On Guard essentiële olie

Dat groente en fruit helpt om je weerstand te verhogen weet je al. Maak van je appel een extra kruidige lekkernij door er een druppel On Guard olie aan toe te voegen.

On Guard is een essentiële olie blend van doTERRA. Een kruidige mix van o.a. Wild Orange, Kaneel en Kruidnagel. Deze blend is echt een smaakmaker en werkt energiegevend en verkwikkend. Essentiële oliën zijn de aromatische verbindingen van een plant. Ze kunnen mega effectief zijn in het ondersteunen van je gezondheid met slechts enkele druppels, doordat essentiële olie heel geconcentreerd zijn en door de celwand kunnen doordringen.

Let er altijd goed op je niet zomaar elke essentiële olie in kunt nemen en dit zeker niet in grote hoeveelheden wilt doen. Kijk naar de herkomst van de olie en zoek naar bewijs dat je olie ook daadwerkelijk 100% pure essentiële olie is zonder synthetische toevoegingen. Om deze reden gebruiken wij alléén de oliën van doTERRA, zeker voor intern gebruik. Elke batch olie wordt uitvoerig getest en de oliën worden duurzaam en biologisch verkregen. Meer leren over essentiële oliën kan in een Introductie Masterclass en essentiële oliën bestellen kan hier online.

Extra weerstand appels

Met On Guard essentiële olie Dat groente en fruit helpt om je weerstand te verhogen weet je al. Maak van je appel een extra kruidige… Essentiële oliën essential oils Hollands Print
Porties: 2-4 Bereidingstijd:
Voedingswaarden: 151 calorieën 0.5 vet
Waardering: 5.0/5
( 1 stemmen )

INGREDIËNTEN

  • 2 appels
  • 1/2 citroen of 2 druppels Lemon essentiële olie
  • 3 druppels On Guard essentiële olie

BEREIDINGSWIJZE

  1. Was de appels, haal het klokhuis er uit en snijd in plakjes.
  2. Doe de appeltjes in een bakje. Sprenkel het citroensap of citroen olie er overheen.
  3. Vul het bakje met water totdat de appeltjes net onder staan. Meng de On Guard olie er doorheen.
  4. Zet in de koelkast. Wanneer je de appel gaat serveren giet je het water af.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!