Krachtige dagelijkse reiniging voor je lichaam én je huis

In deze video leer je:

  • Welke essentiële olie je lichaam van binnenuit ondersteunt met de reinigings processen.
  • Op welke wijze deze zelfde olie ook je huis kan schoonmaken.
  • Hoe je op een natuurlijke manier stickers verwijderd.
  • Hoe je gemakkelijk stiftvlekken wegpoetst.
  • Hoe je een natuurlijke en effectieve allesreiniger maakt.

Detox van binnen én van buiten

Ons lichaam is dagelijks bezig de stroom aan afvalstoffen waar we aan worden blootgesteld te verwijderen. We kunnen ons lichaam daar extra in ondersteunen door verschillende tools. Eén van die hulpmiddelen is het drinken van veel water. Voeg daar wat citroensap of een druppeltje pure citroen essentiële olie aan toe en het lichaam heeft daar extra profijt van.

Minder toxines

Ooit nagedacht over hoeveel toxines je dagelijks binnenkrijgt wanneer je aan het schoonmaken bent? Schoonmaakmiddel kan dan misschien heerlijk fris ruiken, deze geurtjes zijn veelal synthetisch en maskeren chemische stoffen die alles behalve gezondheidsbevorderend zijn. Maarja… die stiftvlekken wil je wel weg hebben. Het huis moet schoon en wat doe je wanneer je stickers niet wegkrijgt? Ho, wacht! Daar hebben we een heel gemakkelijk trucje voor!

Citroen essentiële olie doet meer dan alleen je lichaam van binnenuit reinigen en zorgen voor een heerlijk fris aroma. Het is ook heel handig in te zetten wanneer je stiftvlekken wilt verwijderen, je stickerresten niet wegkrijgt of wanneer je op zoek bent naar een natuurlijke allesreiniger voor in huis. Bekijk de video voor het recept van de allesreiniger.

Hier vind je de oliën en tools

De essentiële oliën die wij gebruiken zijn van het merk doTERRA. Je kunt hier een introkitje bestellen met daarin de citroen, pepermunt en lavendel essentiële olie.

Handige lege glazen flesjes, rollers en sprayflessen kopen wij via www.foroils.com of www.keytoblossom.nl.

Fijne natuurlijke ingrediënten (bijv een grote fles gefractioneerde kokosolie) om allerlei zelfgemaakte natuurlijke verzorgingsproducten te maken kopen wij via www.naturalheroes.nl.

Meer leren

Meer leren over essentiële oliën? Kom naar een online Introductie Masterclass Essentiële Oliën. Alles over het veilig innemen van essentiële oliën en heerlijke recepten om ze in te verwerken kun je vinden in ons boek Koken met Essentiële Oliën.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!