Hotspot: SAP Bagel & Juice bar

Zoals je vast wel weet zijn wij dol op lekkere sapjes, deze nieuwe hotspot in Maastricht is dan ook een must visit wat ons betreft!

Bij deze hotspot SAP Bagel & Juice bar in Maastricht voel je je direct welkom. Buiten staat een gezellig welkomstbord en er staan tapjes met water om mee te nemen voor onderweg. We like!

Binnen is het interieur modern met zwarte wanden, witte stoelen en een leuk muurtje van hout achter de bar. Hierop staat allerlei groente en fruit uitgestald! Het heeft een gezellige uitstraling en je krijgt spontaan trek in iets lekkers. Omdat ze nog maar net open zijn, waren ze nog druk bezig met mooie muurtekeningen, hier en daar zijn al een aantal leuke kunstwerkjes te zien. Op het raam bijvoorbeeld of de deuren. Ze vertelden ons dat dit getekend wordt door een werknemer die ontzettend goed kan tekenen.

Kiezen tussen lekkere sapjes vinden wij altijd een beetje lastig, dus besloten we (zoals gewoonlijk) samen te delen. Wij kozen voor de Morning Greens met komkommer, spinazie en peer en een Tropische Yellow met ananas, gele paprika en appel. Beide heerlijke verse sappen waarin alle ingrediënten goed te proeven zijn! Natuurlijk hebben wij nog verder gespiekt op de kaart. Je kunt er ook sapjes krijgen met rode biet, wortel of met zomerse aardbeien, yum!

SAP is een gezellige plek om iets te eten of te drinken, maar je kunt er ook rustig werken of studeren (met uiteraard een vers sapje).

Website:
sap-bar.nl

Facebook:
facebook.com/sapmaastricht

SAP Bagel & Juice bar Maastricht
Stationsstraat 8
6221 BP Maastricht

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!