Hotspot: Meatless District Amsterdam

YES wat een aanwinst voor Amsterdam oud-west! Meatless District is een hotspot waar, zoals de naam zelf al zegt: geen vlees geserveerd wordt! Dat moesten wij natuurlijk even uitproberen.

Op de altijd leuke Bilderdijkstraat vind je deze hotspot. Perfect om te bezoeken tijdens een shoppingtrip of ontdekkingstocht in de leuke straten van Amsterdam-West. De kaart is voor 99% plantaardig op twee taartjes na en alles wordt met lokale producten gemaakt. Er is heel veel keuze voor zowel ontbijt, lunch, borrel en diner. Je kunt genieten van al het lekkers op de kaart in het rustig en industriele interieur! Het is namelijk op het Meatpacking District in New York, dus ook in deze stijl ingericht. Erg tof!

Na rustig de kaart te hebben bestudeerd (er stond zoveel lekkers op, kiezen was moeilijk!) kozen we zelf voor een smoothie bowl om even af te koelen tijdens het warme weer. En surprise, surprise, hij was heerlijk! Benieuwd naar nog een aantal gerechtjes? Hieronder wat mooie foto’s van een burger, bananenijs en asperges, waar je spontaan trek van krijgt. (fotograaf: Lavinia Frantzen)

Dus zet je deze hotspot ook op je lijstje van must sees of beter nog, must tastes?

Bilderijkstraat 65
facebook.com/meatlessdistrict

Geopend 12:00 – 23:00

P.s. Heb jij nog leuke hotspots bij jou in de buurt? Wij komen graag eens een hapje meeprikken. Laat het ons vooral even weten, dan kunnen wij ook weer op verkenningstocht! Nieuwsgierig naar andere hotspots waar wij fan van zijn? Kijk dan eens verder op de nbog bij hotspots.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!