Het Paradijs

Het groene paradijs in Enschede

Al onze boeken worden verzonden vanuit het Oosten van het land, Enschede om precies te zijn! Vandaar dat we daar vorige week een keer langs zijn gegaan. Het was een hele roadtrip vanuit Amsterdam! Maar de combinatie met deze geweldige hotspot maakte het ritje het helemaal waard: Het Paradijs. Hiervoor rijd je wel even om naar het Oosten van het land.

De hele kaart is vegetarisch met verschillende veganistische opties. Vooraf deelden we de falafelballtjes met lekkere zoeten uiencompote en een pannenkoek met courgette, spinazie en hazelnoten. Vooral die laatste was superlekker! Goede inspiratie om zelf ook eens te maken…

Als hoofdgerecht hadden we een curry met citroengras en een Mediterraans stoofpotje. Beide net weer even anders dan de ‘standaard’ zoals we wel kennen uit de meeste restaurants en daardoor verrassend lekker.

Het restaurant is een prachtige binnentuin, alsof je in een tropisch land bent of de vlindertuin binnenwandelt. Wij hebben de hele tijd alleen maar om ons heen gekeken, want er valt zo enorm veel te ontdekken! Er zijn allemaal leuke hoekjes, een watertje dwars door het restaurant (waar de schildpad woont) en trappetjes die je op en af kunt.

Ook een keer naar Het Paradijs? Ze zijn van woensdag t/m zondag in de avond geopend.
www.hetparadijs.com

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!