Healthy hotspots Kopenhagen

De verborgen (en niet zo verborgen) healthy hotspots in Kopenhagen

De foto’s voor het Your 50 Days winterboek hebben we geschoten in Kopenhagen! Waarom helemaal in Denemarken? Omdat we voor een winterse look gingen met een Scandinavisch tintje. Én met elkaar op een nieuwe inspirerende plek zijn voor één doel, werkt ook wel heel erg fijn. Afijn, het resultaat zien jullie natuurlijk in het boek, dus oordeel voor jezelf…

Toen we er eind september waren was hartstikke mooi zomerweer (geen idee waarom wij dachten dat het daar wél al winter zou zijn?). We zaten dus niet écht bibberend bij het haardvuur, onder die dikke truien brak het zweet ons aan alle kanten uit… Dus bij dezen: eind september, begin oktober is nog steeds een perfecte tijd voor een tripje naar Kopenhagen!

Elke tijd van het jaar is denk ik wel geschikt voor deze citytrip, want wat is het daar leuk! Knappe, goed geklede mensen, mooie winkels en heel veel groene, healthy tentjes. Denk: groene sapjes op elke straathoek en zelfs een volledig vegan en glutenvrije bakker! We konden het land dan ook niet verlaten voordat we nog even een dagje de stad door zijn gegaan om voor jou de leukste healthy hotspots op een rijtje te zetten! Hier komen ze:

* Fijne bijkomstigheid: vrijwel alle tentjes zitten vlakbij elkaar.

42 RAW

Blijkbaar staan de rijen hier regelmatig dubbeldik tot buiten en wij snappen wel waarom! Van volledige maaltijden, Acaï- en smoothiebowls tot smoothies en heerlijke zoetigheden. Deze hotspot wil niet missen.

Adres: Pilestraede 32, Copenhagen


Joe & The Juice

Al op het vliegveld lacht deze sapbar je toe. Is het de combinatie van koffie met gezonde sapjes dat het zo populair maakt…? In alleen al Kopenhagen heb je 69 vestigingen! Wat het ook is: de sappen hebben verrassende combinaties en ze zijn heerlijk!

Adres: Bremerholm 2, Copenhagen

Naturbageriet

Vegan bakkertje met héél veel glutenvrij! Oh my! Zei iemand cinnamon rolls? Geloof ons: don’t leave the city without getting some good snacks here!

Adres: Frederiksborggade 29, Copenhagen


Simple RAW

Rice paper rolls & burgers! Oh yeah, zelfs fotograaf Jaimie Peeters was groot fan van de vegan ‘’cheese’’ burgers hier!

Adres: Gråbrødretorv 9, Copenhagen

Kalaset

Het leuke van Kopenhagen? Op bijna elke kaart vind je wel gezonde en plantaardige gerechten! Zo ook bij Kalaset.

Adres: Vendersgade 16, Copenhagen

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!