Green Tea Matcha Smoothie

A green smootie a day…

Dit is een recept uit het Green Happiness Detox boek! Een 7 dagen plan met lichte maaltijden, vullende smoothies, warme soepen en healthy snacks. Om je lichaam te voeden met zoveel mogelijk voedingsstoffen terwijl je het tegelijkertijd een break geeft zodat het zich kan ontdoen van opgestapelde afvalstoffen. Alle recepten uit het boek hebben we ook op video opgenomen (dat zijn er 35!). Ook leggen we je alles op video uit over detoxen, handige tips en motiveren we je tijdens de detoxdagen. Toe aan een reset of kickstart naar een gezonder eetpatroon? Start jouw detox direct!

Matcha is een groene thee waarbij je niet alleen de theebladeren laat trekken, maar de theebladeren worden gedroogd en verpulverd. Van het poeder dat je dan krijgt maak je een thee, latte of bijvoorbeeld deze smoothie. Op die manier krijg je nog véél meer antioxidanten binnen én geeft het een gezonde energieboost. In plaats van matchapoeder kun je ook match-groene thee in een zakje kopen en deze gebruiken.

Matcha green tea smoothie

A green smootie a day… Dit is een recept uit het Green Happiness Detox boek! Een 7 dagen plan met lichte maaltijden, vullende smoothies, warme… Recepten detox smoothie European Print
Porties: 2 Wachttijd:
Voedingswaarden: 215 calorieën 2 vet
Waardering: 4.0/5
( 2 stemmen )

INGREDIËNTEN

  • 500 ml groene thee, afgekoeld
  • 2 stronken mini romaine sla
  • 2 mango’s
  • 2 el gebroken lijnzaad
  • 2 tl matchapoeder

BEREIDINGSWIJZE

1. Doe de thee in de blender. Was de sla, snijd in stukjes en voeg toe aan de blender.

2. Schil de mango's, snij in stukjes en voeg toe aan de blender samen met het lijnzaad en matchapoeder.

3. Mix tot een gladde smoothie. Verdeel over twee porties.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!