Green Rescue Smoothie

Deze is voor jou als je wel wat herstel kunt gebruiken

Iets te veel drankjes gisteren, mensen die om je heen lopen te snotteren of wanneer het tijd wordt voor een beetje clean & green na het weekend.

Aan deze smoothie hebben we het Green Juice poeder van Jesse van der Velde toegevoegd! Dit is zo’n poeder waar we het wel vaker over hebben gehad en dat je in de kast wilt hebben staan om altijd door je smoothie te kunnen mixen. Het bestaat uit o.a tarwegras, spirulina, matcha en moringa. Maar ook camu camu ( = veel vitamine C), zeewieren en probiotica. Een lifesaver, zeker als je weinig groente in de koelkast hebt liggen, want hiermee krijg je sowieso heel veel vitamines en mineralen binnen. 

Wij voegen dit eigenlijk het liefst altijd toe aan een smoothie, gewoon voor de extra mineralen boost. Maar het is vooral fijn als je weinig groenten in huis hebt, je lichaam een extra weerstand boost kan gebruiken of voor meer energie. De mineralen uit groenten en fruit heeft je lichaam nodig voor een stralende huid, bij het herstellen van je cellen, voor het afvoeren van afvalstoffen, het geven van energie, etc. Te veel om op te noemen!

Wanneer je meer wilt lezen over alle superfoods, groente, fruit en kruiden die in dit poeder verwerkt zijn, waar ze goed voor zijn en wat ze precies doen; download dan hier het gratis het E-book.

Green Rescue Smoothie

Deze is voor jou als je wel wat herstel kunt gebruiken Iets te veel drankjes gisteren, mensen die om je heen lopen te snotteren of… Recepten clean and green smoothie European Print
Porties: 2 Wachttijd:
Voedingswaarden: 160 calorieën 0,5 vet
Waardering: 4.0/5
( 3 stemmen )

INGREDIËNTEN

  • 250 g mango
  • 250 g ananas
  • 50 g spinazie
  • 3 g koriander (optioneel)
  • 2 tl Green Juice poeder
  • 500 ml water

BEREIDINGSWIJZE

1. Doe alle ingrediënten in de blender. 2. Mix tot een gladde smoothie en verdeel over twee glazen. Drink direct op of bewaar afgesloten 1-2 dagen in de koelkast of vriezer.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!