FENTO Foodhallen

Healthy Mexicaans in de Foodhallen

Ben je wel eens in de Hallen geweest? Dé hippe hotspot van Amsterdam West. Met een filmhuis, heerlijke crea winkels en natuurlijk (onze favoriet) de foodhallen! Hier is het werkelijk waar élke dag gezellig druk. Je hebt er superveel verschillende tentjes met eten & drinken, allemaal verzameld in één grote hal met tafels en barretjes. Ja dat betekent dus dat jij aan de (vegan) nacho’s kan terwijl je tafelgenoot Vietnamese springrolls aan het eten is. Of je kunt natuurlijk lekker overal keine hapjes halen! Oh en dan kun je ook nog kiezen of je liever gin-tonic wilt, wijn of een groen sapje. Ik hoor je al denken; help keuzestress! No worries, wij hebben wat voorproef werk gedaan en we kunnen je een goede suggestie doen: FENTO.

De vrouwelijke onderneemster denkt erover na
Mexicaans eten met een Aziatisch tintje. En grote focus op de healthy twist (zonder dat dit ten koste gaat van de smaak). De oprichtster Hilary (de enige vrouwelijke onderneemster in de foodhallen!) is Amerikaans en heeft lang in Mexico gewoond, vandaar haar voorliefde voor Mexicaans eten. Die zich uitermate goed leent om gezondere (en vegan) varianten van te maken vertelt ze.

Dus daar wordt over nagedacht. De maaltijden worden samengesteld door een voedingsdeskundige én met behulp van een duurzaamheid expert. Dus je weet zeker dat het eten zo gezond & eco mogelijk zijn. Zo komen de paddenstoelen uit Amsterdam Noord en zijn ze bezig met een eigen moestuin zodat straks vrijwel alle ingrediënten helemaal lokaal zijn! En extra lekker 😊

Wat je kunt eten? Goedgevulde burrito’s, ongelofelijk lekkere nacho’s, salades en sapjes. Beter ga je hier met meerdere tegelijk heen, dan kun je de hele kaart bestellen en proeven 😉 Oh en als je er bent, vraag dan of ze de chocolade-chili balletjes hebben. Deze zijn echt té lekker om te laten liggen.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!