Fennel Bliss Balls

Gezonde dropjes

Heerlijke gezonde snoepjes van dadels, venkel essentiële olie en kokos. Maak er direct extra veel van, want deze balletjes kun je gemakkelijk bewaren in de koelkast of de vriezer.


Venkel essentiële olie

Venkel is een specerij dat de spijsvertering ondersteunt. Het heeft een anijsachtige smaak en in deze balletjes doet het mij denken aan drop!

Experimenteer ook eens met andere oliën. Denk bijvoorbeeld aan wilde sinaasappel, kaneel of gember essentiële olie. Wees altijd voorzichtig met het toevoegen van de olie, want sommige zijn erg sterk van smaak. Begin voor dit recept met twee druppels, proef even en voeg dan pas de derde druppel toe.


Koken met Essentiële Oliën

Welke essentiële kun je innemen en op welke wijze kun je ze in gerechten verwerken? In ons kookboek Koken met Essentiële Oliën leer je alles over het veilig gebruiken van essentiële oliën en hoe je ze op heerlijke manieren kunt gebruiken in plantaardige gerechten.

Fennel Bliss Balls

Gezonde dropjes Heerlijke gezonde snoepjes van dadels, venkel essentiële olie en kokos. Maak er direct extra veel van, want deze balletjes kun je gemakkelijk bewaren… Essentiële oliën snack, drop, essentiële olie European Print
Porties: 12 Wachttijd:
Voedingswaarden: 42.3 calorieën 2.7 vet
Waardering: 5.0/5
( 1 stemmen )

INGREDIËNTEN

  • 6 verse dadels, ontpit
  • 3 druppels venkel essentiële olie
  • 50 g geraspte kokos

BEREIDINGSWIJZE

1. Kneep met je handen de dadels samen met de venkel olie tot een gladde massa.
2. Vorm er 12 balletjes van en rol deze door de kokos.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!