Detox Misosoep

Met rijstnoedels

Aan deze lichte Aziatische soep kun je rijstnoedels toevoegen als je meer trek hebt. In de bio-supermarkt kun je diverse soorten rijstnoedels vinden. Ga bij voorkeur niet voor witte rijstnoedels, maar de zilvervliesrijstnoedels. Onze favoriet: de zwarte rijstnoedels.

Geen miso in huis? Dan kun je ook (paddenstoelen)bouillon gebruiken.

Dagelijks of als onderdeel van je detoxdagen

Deze soep kan een dagelijks onderdeel zijn van je voeding (bijvoorbeeld lunch of avondmaaltijd), maar het kan ook onderdeel zijn van een detoxkuur. Tijdens een detoxkuur focus je op plantaardige maaltijden die zo min mogelijk bewerkt zijn, licht verteerbaar en heel veel vitamines en mineralen bevatten. Inspiratie en een compleet detox weekmenu kun je vinden in ons Green Happiness Detox boek.

Wil je detoxen met sappen (en zelf niet de hele dag in de keuken staan) dan zijn de diepgevroren sappen van SAPJE een aanrader! Je kunt losse sappen bestellen, maar ook een volledige sapkuur van 3, 5 of 7 dagen. Inclusief een soepje voor in de avond én een vegan detoxmenu om je sapkuur rustig op- en af te bouwen. Wij hebben geholpen bij het samenstellen van de recepten voor het vegan detox menu en dit recept is daar onderdeel van.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *