Dankjewel voor het bestellen van de VEGANBIJBEL!

Het maakt ons zo blij dat ook jij ervoor kiest vaker plantaardig te gaan eten. Wij hebben zelf ervaren dat een plantaardige levensstijl zorgt voor een gezonder en gelukkiger leven. Een leven waarin jij lekker in je vel zit en je iedere dag geweldig voelt.

Maar we hebben ook ervaren dat het soms best lastig is om die gezonde en bewuste levensstijl vast te houden. Het dagelijks leven zorgt er al snel voor dat je weer terugvalt in oude gewoonten waar jij je eigenlijk helemaal niet lekker bij voelt.

Mygreenhappiness: een lifestyle membership voor vrouwen die bewust en gezond willen leven.

Speciaal voor jou hebben wij daarom Mygreenhappiness gecreëerd. Een online community die jou dat extra steuntje in de rug geeft zodat jij bereikt wat je wilt bereiken: your own Green Happiness. Meld je aan voor Mygreenhappiness en jouw gezonde en bewuste leven begint nu!

Dit is wat je krijgt

Easz #2

Toegang tot alle online cursussen op het gebied van gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, voeding en spiritualiteit.

Studio Zilalila x TheGreenHappiness_minder kleur-041 (2)

Toegang tot exclusieve e-books vol heerlijke en gezonde recepten

tes60

Toegang tot exclusieve kortingen op onze favoriete duurzame producten die jouw gezonde en bewuste leven ondersteunen

Toegang tot een inspirerende community van bewuste en gezonde vrouwen die op hetzelfde pad zijn als jij

Thema’s die aan bod gaan komen

essentiele olien

Essentiële oliën

Ontdek de heilzame kracht van essentiële oliën en hoe je ze in je dagelijks leven gebruikt.

moederschap

Moederschap

Bewust zwanger worden en je kindje uitnodigen in je baarmoeder, het kan.

fit

Fit leven

Je fysiek en mentaal gezond voelen, het is minder ingewikkeld dan je denkt.

manifesteren

Manifesteren

Of terwijl: gelukzaaien door zelfvertrouwen, energie en kracht.

self-care

Self-care

Leer tools om jezelf écht te ontspannen.

Een greep van wat je krijgt

images

Confident In Your Body Guide

We weten net zo goed als jij, body confidence zit in je hoofd. Want elk lijf is prachtig. Maar een vleugje onzekerheid kennen we net zo goed. En wat je er ook aan doet, uiteindelijk komt je zelfvertrouwen van binnen. Met deze speciale Body Guide, inclusief heerlijk weekmenu, helpen we dat zelfvertrouwen een handje en ga je nét even iets strakker en zelfverzekerder door ’t leven. You’re welcome!

images

Burger Special

Houd jij ook zo van burgers maar heb je geen zin in een zwaar en opgeblazen gevoel na de maaltijd? Dan is deze special precies wat je zoekt! We doken de keuken in en hebben onze meest favoriete recepten gebundeld. Denk aan een Mexican burger met guacamole, Italiaanse burger met vegan mozzarella en Asian crispy rice burger met creamy miso. Allemaal plantaardig natuurlijk. En bij elke burger vind je een bijpassend Kombucha drankje om het af te maken!

006-Warme gember-peer smoothie ng (1)

Smoothie Challenge

Wil jij ook de voordelen van het drinken van smoothies ervaren, maar lukt het nog niet om er echt een routine van te maken? Weet je niet precies wat je in je smoothie moet doen? Welke blender je kunt gebruiken? Of heb je inspiratie nodig? Dan is deze Smoothie Challenge echt wat voor jou!

Als je opzoek bent naar inspiratie voor gezond eten dan raad ik je echt de prachtige boeken van The Green Happiness aan!! (I got them all). Niet alleen heerlijke recepten maar ook super interessante informatie haal je uit de boeken. Dankzij The Green Happiness ben ik me zoveel bewuster geworden van wat ik eet en voel ik me een heel stuk energieker, stralender en sexier!

Je hoeft het niet alleen te doen

Mygreenhappiness is gecreëerd door vrouwen en voor vrouwen en biedt een rijkdom aan tools om zo bewust (en happy!) mogelijk te leven. Door lekker, gezond en plantaardig te eten, financiële vrijheid te creëren, geluk te zaaien en je droomleven te manifesteren.

Je krijgt toegang tot de wijsheid, ervaring en expertise van verschillende inspirerende vrouwen. In jouw tijd te volgen, vanuit je eigen huis, onderweg of waar dan ook ter wereld (lang leve het digitale tijdperk). Als je een JA! voelt is het tijd om je aan te melden voor deze geweldige community die jou ziet, hoort en begrijpt.

Dit is hoe het werkt

inschrijven

1.

Meld je aan

online cursussen

2.

Volg de cursussen

korting

3.

Krijg korting

book

4.

Lees de e-books

blijschap

5.

Voel je gezond, bewust en happy!

Ontmoet je teachers

tessa 10

Tessa Moorman – founder & orthomoleculair voedingsdeskundige

In 2016 ben ik The Green Happiness begonnen, als middel om mijn enthousiasme voor gezonde plantaardige voeding met zoveel mogelijk mensen te delen. Moeder natuur biedt alle ingrediënten om zowel fysiek als mentaal in topconditie te komen. Zolang we maar weten hoe we de juiste voedingsstoffen kunnen binnenkrijgen.

Sarah+de+Vreugd+personal+branding-3197

Sarah De Vreugd – psycholoog en gelukswetenschapper

Ik had in mijn leven exact alles gedaan hoe ik het had gepland, totdat er tegenslagen op mijn pad kwamen en ik het roer omgooide. Ik vond antwoorden in de gelukswetenschap, waaronder de positieve psychologie. Kennis die ik vertaal naar de praktijk, zodat het routine wordt. Zie het als het trainen van je mind, net zoals je traint om sterker te worden in de sportschool.

Asha

Asha Hossain – yoga docent, energy worker & founder Motherheart

Alles wat we aanraken komt in beweging. Alles wat we aandacht geven, groeit. Energie is overal en wij bestaan uit energie. Ons fysieke lichaam, elke cel is geboren met energie en ontstaan vanuit liefde. En daarmee hebben we altijd de tools om weer in het leiderschap van ons leven te stappen. Ik heb een liefde ontwikkeld voor Conscious Conception – je holistisch voorbereiden op een zwangerschap en je kindje bewust uit te nodigen en daarmee dus ook een programma om hiermee aan de slag te gaan.

Amber-Q3-36

Amber Hanning – docent & lifestyle coach

Doen waar je blij van wordt. Genieten van het leven. Het klinkt zo simpel, voor mij was het een jarenlange zoektocht om simpelweg gelukkig te zijn met wat ik deed. Is dit nu alles? Ben ik echt tevreden? Vanuit mijn eigen transformatie, die begon bij de ziekte van Crohn, heb ik mogen ervaren hoe het omkeren van oude overtuigingen, denken en doen, onvoorstelbaar veel invloed heeft op ons lichaam en onze gezondheid.

Geldteruggarantie

Heb je je aangemeld en vind je het he-le-maal niets? Binnen 14 kalenderdagen na aankoop krijg je je aanmeldbedrag terug.

#F.A.Q.

Ja! Veel van de recepten die je vindt in onze e-booken en cursussen zijn 100% plantaardig en/of glutenvrij.

Nee. Wij geloven dat voeding veel impact maakt op je geluksgevoel, maar we nemen ook andere aspecten mee. Zo leer je over mindset, manifesteren, essentiële oliën, conscious conception en meer.

Heb je je aangemeld en vind je het he-le-maal niets? Binnen 14 kalenderdagen na aankoop krijg je je aanmeldbedrag terug.

Neem contact met ons op via [email protected] dan beantwoorden we je vraag zo snel mogelijk.

Wat vinden anderen van de VEGANBIJBEL?

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!