Ontdek hoe lekker en makkelijk het is om te starten met jouw vegan dieet.

Het langverwachte nieuwe boek van The Green Happiness: De VEGANBIJBEL

De VEGANBIJBEL is hét boek dat je in huis wilt hebben wanneer je begint aan een veganistisch dieet, vaker plantaardig wilt koken of toe bent aan nieuwe vegan inspiratie!

Meer dan 230 recepten voor slechts  € 33,99

Steeds meer mensen willen plantaardig gaan eten. Niet zo gek, want je leest steeds vaker dat een veganistisch dieet gezond, lekker én goed voor de planeet is. Maar hoe begin je aan een vegan dieet?

Met dit boek hopen we je de tools te geven om vaker een plantaardige keuze te maken en je te laten ontdekken dat veganistisch maaltijden écht lekker zijn. Want ook zonder ei is die cake nog steeds heerlijk en jouw comfort maaltijd is ook plantaardig te maken, écht.

Met ruim 200 recepten, handige how-to’s en stap voor stap foto’s zorgen wij er voor dat je je nooit meer schuldig hoeft te voelen als je nog een keer opschept. Alle maaltijden in dit boek zijn namelijk gezond, vegan én een tweede keer opscheppen waard.

Vegan koken gaat vooral over het opnieuw ontdekken van groenten, kruiden en andere ingrediënten. Wees niet bang om te experimenteren in de keuken en nieuwe smaken te ontdekken, wie weet ontdek je een nieuwe favoriet!

HR_ Boerenkoolsalade met geroosterde kikkererwten
HR_ kruidendressing-Zure room-Zure room-Chocoladepasta-Notenpasta
HR_ Couscous met wintergroenten_
HR_ Warme quinoa_

"Ook geen ei!? Wat kun je dan nog eten? Wel een beetje overdreven gedoe hoor."

Wanneer je mij 10 jaar geleden had verteld dat je vegan at was dit waarschijnlijk mijn antwoord geweest, maar toen ik na mijn studie Voeding en Diëtetiek eigenlijk nog steeds niet wist wat ik moest eten om gezond te blijven, ging ik op onderzoek uit. Wat bleek? Onbewerkt en plantaardig eten is de weg.

Mijn gezondheid was de grootste drijfveer om plantaardig te gaan eten, en daarnaast ook mijn ijdelheid. Mijn huid ging er beter uitzien en mijn haar werd dikker en steviger.

Ik weet dat jij dat ook wilt.

En het is zo simpel. Door plantaardig te gaan eten voel je je gezonder, sterker en fitter dan ooit.

De VEGANBIJBEL is gevuld met makkelijke, veganistische recepten die je zo op tafel zet. Plus handige how-to’s voor het maken van vegan meringues, kokosslagroom en meer.

Benieuwd?

Bestel dan meteen het boek!

Tessa profielfoto veganbijbel

Onder leiding van Tessa Moorman groeide The Green Happiness in enkele jaren uit tot een van de grootste vegan-platforms, met dagelijkse inspiratie om je zo gelukkig mogelijk te voelen door middel van plantaardig eten en een gezonde levensstijl. Van de boeken van The Green Happiness zijn meer dan 150.000 exemplaren verkocht.

“De VEGANBIJBEL is het boek dat ik zelf 10 jaar geleden had willen hebben. Een boek waarin je gemakkelijk alles kunt vinden wat je als vegan zou willen eten. Gericht op het binnenkrijgen van zoveel mogelijk voedingsstoffen terwijl je tegelijkertijd kunt blijven genieten van heerlijk eten. “

Wat brengt dit boek je?

Het nieuwe kookboek van The Green Happiness is letterlijk jouw bijbel voor een vegan dieet. Met ruim 230 recepten vind je er alles van kaneelbroodjes, cakes en taarten tot quiches, salades en burgers. Basisrecepten voor notenpasta, plantaardige melk, granola en glutenvrij brood. Maar ook handige how to’s voor het vervangen van een ei, het maken van een vegan meringue, kokosslagroom en de simpelste manier om chocolade te tempereren.

De VEGANBIJBEL geeft jouw dieet een plantaardige transformatie, of geeft je een nieuwe inspiratieboost als je al een tijdje plantaardig eet.

Meer dan 230 recepten voor slechts  € 33,99

Als je opzoek bent naar inspiratie voor gezond eten dan raad ik je echt de prachtige boeken van The Green Happiness aan!! (I got them all). Niet alleen heerlijke recepten maar ook super interessante informatie haal je uit de boeken. Dankzij The Green Happiness ben ik me zoveel bewuster geworden van wat ik eet en voel ik me een heel stuk energieker, stralender en sexier!

HR_ Nuggets van kikkererwten
HR_ gouden bananen pannenkoekjes
HR_ Groente chips
HR_Auberginerolletjes

De VEGANBIJBEL is niet alleen jouw nieuwe bijbel voor plantaardig eten, maar ook die voor je veganistische zus of die vriendin waarvan je weet dat ze plantaardig wil gaan eten.

Kook voor je familie en vrienden of doe ze dit mooie boek cadeau. Met de prachtige vormgeving en kleurenfoto’s in dit handige boek gevuld met heerlijke recepten, is de VEGANBIJBEL een heerlijk geschenk om te krijgen.

Makkelijk, lekker, praktisch en ook nog eens maar € 33,99.

Wat vinden anderen van de VEGANBIJBEL?

Meer dan 230 recepten voor slechts  € 33,99

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!