De fijnste plekjes voor gezonde to-go maaltijden in Amsterdam

De fijnste plekjes voor gezonde to-go maaltijden in Amsterdam.? Check gauw ons lijstje!

♥ SLA

Hier hebben ze naast grote salades en (maaltijd)soepen nu ook Vegan Veggie Bowls! Denk goedgevulde bakken met véél groenten in combinatie met tempé, falafel, avocado en gezonde koolhydraatbronnen. Voor als je nog niet genoeg reden had om hier langs te gaan.

Ga naar de website voor alle locaties
; website SLA

♥ Munch Fit Food to Go

Perfect voor als je snel iets op wilt pikken en je niet druk wilt maken of het wel gezond is. Want daar hebben ze bij Munch heel goed over nagedacht en het wordt elke dag vers gemaakt! Je vindt ze ook op de Zuid-as bij sportschool Gustav. Kun je meteen na je training je post-workout meal oppikken.

Beethovenstraat 77 Amsterdam

♥ Cold Pressed Juicery

Want ze hebben hier niet alleen lekkere sapjes. De grote goedgevulde smoothies zijn kleine maaltijden op zich. In de winter hebben ze lekkere dikke soepen en het menu is nu ook uitgebreid met ontbijtjes en smoothiesbowls. Oh en dan vergeten we bijna onze persoonlijke favoriet; de raw veggiewrap met hummus of pesto! Een grote wrap gemaakt van alleen groenten gevuld met nóg meer groenten.

Ga naar de website voor alle locaties;
website Cold pressed juicery

♥ Poke Perfect

Die fotogenieke Hawaiiaanse bowls waar je direct trek van begint te krijgen? Dat zijn dus poké bowls. Een gezonde maaltijd (wel zonder vis natuurlijk) zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat er een lading (vette) dressing overheen zit of de groenten zwemmen in de olie. Wij zijn fan! En je kunt ze als je wilt helemaal zelf samenstellen.

Ga naar de website voor de locaties;website Poke perfect

♥ Roots

Zin in een burger? Dan moet je hier zijn! Wij kunnen nog steeds niet kiezen welke favoriet is: de Italian- of de Bietenburger. Over álles is nagedacht bij Roots en je weet dus zeker dat je niet alleen ongelofelijk lekker eet, maar ook dat het goed is voor jou, het milieu en de planeet.

Ga naar de website voor de locaties;
website Roots

Welke is jouw favoriet? En weet je nog meer fijne plekken? Laat het ons weten!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!