Hormonen en voeding

In deze cursus leer je de basis over hormonen. Wat zijn de meest (dominante) hormonen? Wat haalt ze nou eigenlijk uit balans?

Neem nu voor 99,- euro deel aan de cursus Hormonen & Voeding.

Jip · januari 14, 2022

Hormonen spelen een grote rol in onze gezondheid. Ze regelen onze (vet)verbranding, vruchtbaarheid en menstruatiecyclus, groei en ontwikkeling, lichaamstemperatuur, weerbaarheid, slaap en meer. 
Maar wat zijn hormonen nou precies en hoe heeft onze voeding hier invloed op? 


In deze cursus leer je de basis over hormonen. Wat zijn de meest (dominante) hormonen? Wat haalt ze nou eigenlijk uit balans? Welke voeding heeft invloed op onze hormonen én hoe kun je stapsgewijs je voedingspatroon aanpassen?

Over de instructor

Jip

Ik geloof onwijs is de kwetsbare doch zo krachtige energie van de vrouw, in elke vorm en staat van zijn. Vrouw hebben namelijk een onuitputtelijke bron van vrouwelijke energie in zich en er bestaat dus ook geen enkele ‘niet' krachtige vrouw op deze planeet. Met mijn werk probeer ik dan ook zoveel mogelijk vrouwen hier aan te herinneren. Ik wil ze in hen kracht zetten door ze opnieuw te verbinden met hen levensenergie en magische cyclus en goed voor hen vrouwenlichaam te zorgen. Hopelijk kan ik je met mijn passies en levenswijze inspireren alles uit jouw eigen leven en kracht te halen. Because woman, you’re worth it!

1 Cursus

Nog niet ingeschreven

Cursus Includes

  • 7 Hoofdstukken

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!