Geluk en Tegenslagen

Meer zelfvertrouwen, energie en kracht. Je hebt het gevoel dat het leven jou meer te bieden heeft. Je wilt iets veranderen aan je leven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, je werk of bepaalde relaties. In dit online programma krijg jij in 4 weken de kennis en tools voor meer energie, (zelf)vertrouwen en kracht. Met video’s, online groepscoaching, kennis, maar vooral actie!

Sarah · oktober 12, 2021

​​Denk jij wel eens na over wat je écht wilt in het leven? Stel dat alles mogelijk zou zijn? Wat zou je dan écht willen? Wie wil je zijn? Hoe wil je herinnerd worden?

Herken jij dan die stem die tegen je zegt:

‘Kan ik dit wel?’

‘Ben ik wel goed genoeg?’

‘Wat nu als het me niet lukt?’

Onze ratio is zo over-ontwikkeld dat je jouw intuïtie, je gevoel, het verlangen vanuit je hart (onbewust) negeert. Hoe meer ik hierover leer, hoe meer ik het zie en begrijp. Het heeft allemaal te maken met hoe onze mind werkt. Hoe we zijn geprogrammeerd. 

Ik snap het zo goed. Vooral omdat ikzelf daar ook stond. Voordat ik echt mijn hart durfde te volgen waren er gedachten, zoals ‘Kan ik het wel?’ ‘Ben ik wel goed genoeg?’ ‘Wat nu als het me niet lukt?’ 

Inmiddels weet ik dat het anders kan. Vanuit mijn ervaring en vanuit talloze wetenschappelijke onderzoeken. 

Het enige wat ik steeds weer denk: ‘Dit gun ik iedereen!’ Dit is hoe het leven is bedoeld! 

Hoi, ik ben Sarah de Vreugd en de laatste 10 jaar heb ik onderzoek gedaan naar geluk. De inzichten zijn zo mega waardevol dat het mijn missie is om zoveel mogelijk mensen hierover te leren. En nee dit gaat niet over optimisme, positief denken of altijd opgewekt zijn. Het is veel meer dan dit. Dit is hoe je zelf de regie kunt pakken over jouw leven. Dit is wat je jouw kinderen wilt leren.  Die is hoe jij wilt leven. 

Ik zou je zo graag mee willen nemen naar het gevoel dat het je geeft. De power. De kracht. Zoals Desiree na het volgen van deze cursus zei: ‘het voelt echt alsof ik on top of the world sta’. 

Hoe zou het zijn als we samen met een fantastische groep vrouwen samen bouwen aan een nieuw paradigma? Waarmee we niet alleen ons eigen leven veranderen, maar juist ook de wereld om ons heen. 

Wat te verwachten?

 • In 18 video’s krijg je kennis over de werking van je mind, vertaald naar praktische tools en opdrachten. (wetenschappelijk onderbouwd).
 • Elke maandag is er een live sessie, waardoor we echt samen een nieuw paradigma creëren: een andere manier van denken, voelen en doen. De kracht van samen is zo sterk!
 • 1 priming walk (een wandelende meditatie om je mind te herprogrammeren)
 • Werkboek met opdrachten, zodat je kennis echt omzet naar routines. 
 • Mijn steun, betrokkenheid en volledige aandacht tijdens deze maand. Je bent geen nummer. 
 • Laagdrempelig contact met mij en de andere deelnemers via het forum op The Green Happiness voor support.

Wat je leert:

 • Hoe je meer kunt leven vanuit je intuïtie, gevoel en hart.
 • Waarom de focus vaak meer ligt op het negatieve en hoe je dit kunt veranderen.
 • Hoe je dat kunt doen wat je echt graag wilt in het leven. 
 • Het geeft je kennis en tools die je de rest van je leven toepast.
 • Het verandert de manier waarop je denkt, voelt en doet (niet in woorden te omschrijven). 

Na alle feedback en vanuit mijn eigen ervaring durf ik met 100% zekerheid te zeggen dat deze cursus je leven verandert. Het geeft je meer zelfvertrouwen, energie en kracht, waardoor je echt durft te gaan voor dat wat jij wilt. 

Het is mijn missie om deze kennis met zoveel mogelijk mensen te delen Vandaar dat je nu eenmalig mee kunt doen met meer dan 50% korting! Voor € 137,50,- doe je mee met de cursus Geluk en Tegenslagen. In 4 weken lang gaan wij werken aan dat wat jij echt wilt in het leven en de persoon die jij wilt zijn. 

Volg je gevoel. Luister naar je hart. Voel jij een ja? Meld je dan aan!

Wat zeggen anderen?

Dagmar: 

“Ik zou de cursus zeker aanraden aan iedereen. Voor mij is de cursus een 8/9 waard. Ik vond de persoonlijke tijd die je nam op het moment dat nodig was  echt fijn. He gaf ook aan dat je geen nummer was maar een persoon!  

Je doet het met veel passieen je straalt ook tijdens het vertellen.  

In de cursus leer je vanuit het wetenschappelijk nog dieper met je zelf in gesprek te gaan en je nog dieper durft te dromen. “

Nina:

“Jij geeft me echt het gevoel dat dingen anders kunnen, dat je zelf aan het roer staat van het leven en invloed kan uitoefenen op je geluk. Deze training is echt een cadeau voor jezelf!”

Terence:

“De tools en de kennis die je leert! Zo onbekend nog en zo nodig voor de snelheid waarin we leven. Ik ben van mening dat iedereen dit moet leren. Ook kinderen op school. Mijn complimenten. Dit is echt goed!”

Desiree:

De training voor mij was echt life-changing! De kennis en opdrachten zijn echt de sleutel. Ik heb meer zelfvertrouwen, zelfliefde en weet nu echt hoe ik zelf grip heb hierop. Het heeft me zo ontzettend veel gebracht. Vanaf mijn puberteit heb ik al bepaalde angsten, maar ik heb nooit geweten hoe je hiermee om moet gaan. Door de theorie, tips en opdrachten weet ik nu hoe ik er zelf iets aan kan doen. Je hebt gigantisch veel video’s, wat ik heel fijn vond. Je legt heel helder en duidelijk uit hoe het werkt in je brein. Hierdoor wist ik direct welke stappen ik moest zetten. Te goed voor dit bedrag!

Marybel (België)

​​”Ik ben bij zowel een psycholoog als een coach geweest. Jij doet ons begrijpen wat er onder zit, waardoor ik niet blijf hangen in het negatieve. Het is bizar hoe je de dingen vertelt en ik ze direct op mijn leven toepas.” 

Liselorre:

“Door de training lukte het direct om met liefde en vertrouwen naar mijzelf te kijken en te voelen waar ik telkens weer de valkuil met mijzelf inging. Stap voor stap kreeg ik regie, vooral over mijn gedachten, die mij stuurden naar het zoeken van controle, terwijl mijn hart eigenlijk de juiste weg wees.

Nog een hele mooie winst; ik wandel elke dag minimaal 30 minuten, omdat dit mij goed doet, het maakt mij fit en omdat ik mijzelf nu echt even ME-time gun wat ook weer ten goede komt binnen het gezin.Fijn ook dat ik alles kan teruglezen in mijn dagboek die we zijn gestart.”

Desiree:

“Sarah is een hele fijne persoonlijkheid waar je geen gevoel hebt dat het nep of zweverig is. Sarah is heel down to earth, steekt haar energie en haar power in jou zodat je een betere versie van jezelf wordt. Door haar oprechte interesse wat ze in je wilt steken werkt heel Sarah is oprecht geïnteresseerd. Dat oprechte en energieke spreekt mij erg aan.”

Jasmien:

“Ik vond deze training echt geweldig! Ik wil je dan ook niet laten gaan. De manier waarop je het vertelt is ook zo mooi.”

Opzet van de cursus

Week 1: 

Ontdek jouw koers

Ontdek waar jij staat, wat jij nodig hebt en wat je echt graag wilt in het leven. Incl. 2 persoonlijke testen, waarvan 1 over jouw waarden en zelfbewustzijn.

Week 2:

Geluk en je brein

Leer waarom de focus soms meer ligt op het negatieve. Als je weet hoe dit werkt in je brein, dan kun je ook leren hoe je dit doorbreekt. Verandering begint bij kennis en zelfbewustzijn. Hoe? Dat leer je in deze module.

Week 3

Herprogrammeer jouw brein

Neem de regie op jouw gedachten, overtuigingen en gevoel. Samen gaan we werken aan jouw ware potentieel door middel van super krachtige opdrachten. Unlock it and build it together! 

Week 4:

Vijf knoppen voor geluk

In deze module ga je aan de slag met de vijf knoppen voor meer geluk. Daarnaast ga je oefenen met diverse positieve interventies, zodat je kunt ontdekken wat werkt voor jou! We gaan over in actie! 

Week 5

Van kennis naar routines

In de laatste module ga jij elke week aan de slag met een andere positieve interventie en gelukshormoon. Op deze manier ontdek jij welke interventie het best bij jou past. Je weet hoe je kennis omzet naar routines én hebt een concreet plan om door te zetten.

Bonus:

Geluk en opvoeding

In deze module leer je hoe je de wetenschap van geluk leert aan jouw kinderen. Dit is zo waardevol, dat we onze kinderen mogen leren hoe zij regie kunnen nemen op hun gevoelens, gedachten en gedrag. 

Over de instructor

Sarah

1 Cursus

Nog niet ingeschreven
€137,50

Cursus Bevat

 • 6 Hoofdstukken
 • 26 Paragrafen