De RESETmaand

Je wilt je energiek en gezond voelen? Fysiek en mentaal goed in je vel zitten? Innerlijke rust en vertrouwen ervaren? Ergens weet je wat je misschien zou moeten doen maar toch blijf je je oude gewoonten herhalen? De RESET maand helpt je de transformatie met jezelf aan te gaan en geeft gegarandeerd succes doordat er uit verschillende invalshoeken wordt gewerkt.

Neem nu voor 121 euro deel aan de cursus de RESETmaand. 

Amber · oktober 28, 2021

Wil jij afvallen of meer energie ervaren? Ongezonde gewoonten doorbreken en hier nieuwe voor in de plaats zetten?

Tijdens de Resetmaand krijg je alle handvatten die nodig zijn hiervoor en leer je:

 • Inzicht te geven in de keuzes die je maakt
 • Wat het belang van je voedingskeuzes is
 • Wat de invloed is van beweging en welke oefeningen effectief zijn
 • Het belang van ontspanning en hoe je een balans creëert tussen inspanning en ontspanning

Hoe haal je het beste uit je kunnen? En wat heb je nodig om jezelf hierin maximaal te ondersteunen? In onze maatschappij ligt een focus op het cognitieve en is er bij de meesten van ons een grote wilskracht om de dingen te doen die we doen. Hier kunnen we ver mee komen, tot het lichaam signalen afgeeft. Deze signalen merken we soms niet op door de drukke gevulde dagen of we stappen er een tijdje overheen en blijven op wilskracht verder gaan. Hier loop je uiteindelijk op leeg.

Vitaliteit gaat over de energie, veerkracht en motivatie die je hebt om de dingen te doen in het leven waar jij blij van wordt. Voor vitaliteit hoef je dus echt geen uren in de sportschool door te brengen of alleen maar groenten te eten. Het gaat vooral ook over de drijfveer achter jouw keuzes. Op ieder vlak.

90% doen we onbewust en automatisch. Hierdoor is het niet altijd even eenvoudig bepaalde vastgeroeste gewoonten te doorbreken. Ook al weet je soms wat je zou kunnen of willen doen. Met de resetmaand doorbreken we de automatische piloot, waardoor je andere keuzes gaat maken, waardoor jij je energiek, tevreden, fit en in balans zal voelen.

De reset maand geeft gegarandeerd resultaat, omdat we werken vanuit verschillende invalshoeken. We creëren transformatie op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Inzichten in hoe onze mindset van invloed is op hoe vitaal we ons voelen en welke mindset tools jou helpen in het maken van andere keuzes

Dit programma is precies zo samengesteld, dat deze eenvoudig toepasbaar is in je dagelijks leven. We gaan je niet vertellen hoe het ”moet”, maar je gaat vinden wat bij jou past, zodat je ook op de langere termijn andere en gezondere keuzes wilt en gaat maken.

Normaal gesproken 121,- euro maar nu tijdelijk 98,- !

Waar bestaat deze maand uit? 

 • Wekelijkse live video´s voor inzage en het doorbreken van gedragspatronen zodat je je nieuwe gewoonten echt kunt blijven aanhouden. 
 • Deelname aan de online community.
 • Handboek en werkboek om praktisch aan de slag te kunnen.
 • Receptenboek met dagelijkse voedingssuggesties inclusief boodschappenlijst en recepten voor de gehele maand + het monitoren van de verhoudingen die je binnenkrijgt in koolhydraten, eiwitten en vetten. 
 • Wekelijkse instructies en inzichten op het gebied van body – mind & food, die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.  
 • Oefeningen + meditaties die je thuis kunt uitvoeren.  
 • Reflectieopdrachten voor meer inzicht en bewustwording zodat je jouw gedrag kunt gaan vasthouden. 
 • Versterkende fysieke oefeningen, maar ook stretch en ontspanningsoefeningen om je lijft in balans te brengen.
 • Laagdrempelig contact met Amber en de andere deelnemers via het forum op The Green Happiness voor support.
 • Extra handvatten die je mee kunt nemen na deze maand.

Dit zeggen anderen over de RESET maand:

“Wow wat ben ik dankbaar voor de geweldige positieve vibe en waardevolle inzichten die de resetmaand mij gegeven heeft. Het traject van de resetmaand en de coaching hebben me waardevolle inzichten en doorbraken gegeven. Ik ben onder de indruk van de snelle en ‘spot on’ eye-openers die Amber me gaf. Amber weet super snel de kern bloot leggen en helpt om daarmee aan de slag te gaan. De resetmaand was voor mij zo veel omvattend dat het bijna niet te omschrijven is. Maar wat het mij gebracht heeft: meer balans, meer rust, dichter bij mezelf komen en blijven, leven vanuit je kern en kracht, meer vertrouwen, ervaren van flow, opheffen van blokkades, doorbreken van patronen, bewust en gezonder eten, bewust om gaan met mijn lichaam, meer ruimte kunnen innemen, minder werken met meer resultaat! Ik raad de resetmaand echt iedereen aan, en ik zou het liefst het hele jaar leven volgens het programma van de resetmaand met het fijne contact en geweldige coaching van Amber.”

“Ik voelde veel weerstand voordat ik begon aan deze maand, nu een maand verder herken ik mezelf niet meer terug en voel ik me weer energiek en blij. Ongelooflijk in zo’n korte tijd en wat viel het mee achteraf. Van te voren leek het een grotere berg dan dat het uiteindelijk was. Zou het zo weer doen!”

“Ik ben meer van mij zelf gaan houden en dit beïnvloed nu al de keuzes die ik van hieruit ben gaan maken. Ik voel veel dankbaarheid voor hoe ik een heel andere mindset heb gekregen. Na 4 weken ben ik ongelofelijk happy met de nieuwe invulling van mijn leven!”

“De training heeft me een hoop geleerd, ik ben veel uit me comfortzone gegaan wat soms echt heel confronterend en pittig was. Ik heb me ook verbaasd over mezelf, ik ben zoveel sterker dan ik zelf soms denk zowel mentaal als fysiek. Ik ben dankbaar en trots op mezelf op wat ik allemaal heb gedaan en gedurfd.”

“De laatste maanden van 2019 waren voor mij hectisch, in alle opzichten. Zowel zakelijk als prive, zowel fysiek als mentaal. Je gaat dan in paniek grijpen naar allerlei middelen om daar uit te ontsnappen, niet wetende wat de werkelijke oorzaak is of was. Je wilt rust in je hoofd en in je lijf, je wilt meer energie en doelen stellen. Het lukte mij domweg niet om daar een balans in te vinden. Totdat ik Amber sprak op de sportschool waar ik sport en zij mij vertelde over haar aanpak. Dat sprak mij gelijk aan. Want tot die tijd deed ik van alles wat. Dan weer letten op de voeding, dan weer extreem veel sporten, dan weer supplementen. Amber heeft een methode ontwikkeld waar alles in verwerkt zit en alles waar ik mee worstelde bij elkaar bracht in 1 programma. Dus met yoga, meditatie, inspirerende wandelingen tot aan voedingsadvies. Amber heeft mij een levensstijl aangeleerd, qua voeding, bewegen en mindset, met een duidelijke structuur zonder dat het moeite kost. Zij heeft het vermogen om al die componenten bij elkaar te brengen en over te brengen. Nu de maand voorbij is, sta ik vol energie en positief in het leven met een sterk zelfbeeld en meer rust in mijn lijf en hoofd. Daar ben ik Amber heel dankbaar voor.”

Over de instructor

Amber

2 Cursussen

Nog niet ingeschreven

Cursus Includes

 • 6 Hoofdstukken
 • 30 Paragrafen

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!