Cursussen

 • 9 Hoofdstukken

  7-Day Oil Experience

  In 7 dagen leer je de kracht van pure essentiële oliën ervaren en leer je op welke manieren je ze veilig kunt inzetten om je gezondheid te ondersteunen. Inclusief een pakketje met olie samples voor elke dag!
 • 5 Hoofdstukken

  Conscious Conception

  A holistic preparation for conceiving, guided by the 9 Sisters of Motherheart.

 • 6 Hoofdstukken

  De RESETmaand

  Je wilt je energiek en gezond voelen? Fysiek en mentaal goed in je vel zitten? Innerlijke rust en vertrouwen ervaren? Ergens weet je wat je misschien zou moeten doen maar toch blijf je je oude gewoonten herhalen? De RESET maand helpt je de transformatie met jezelf aan te gaan en geeft gegarandeerd succes doordat er uit verschillende invalshoeken wordt gewerkt. 

 • 4 Hoofdstukken

  Gelukzaaiers

  Meer zelfvertrouwen, energie en kracht. Je hebt het gevoel dat het leven jou meer te bieden heeft. Je wilt iets veranderen aan je leven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, je werk of bepaalde relaties. In dit online programma krijg jij in 4 weken de kennis en tools voor meer energie, (zelf)vertrouwen en kracht. Met video’s, online groepscoaching, kennis, maar vooral actie!

 • 6 Hoofdstukken

  Koken met essentiële oliën

  Koken met Essentiële Oliën neemt je mee in de wondere wereld van essentiële oliën. De cursus zit boordevol inspiratie om de oliën in de keuken te gebruiken, maar legt je ook uit wat je er nog meer mee kunt doen, zodat je de oliën echt onderdeel kunt maken van je dagelijkse leven.
 • 12 Hoofdstukken

  No Stress, Relax!

  No stress, Relax! is een training van 10 weken ontworpen door Amber Hanning om meer te leren over stress en hoe er mee om te gaan.