Borrelhap-ideetjes voor de feestmaanden

Borrelhap-ideetjes voor de feestmaanden

December en januari zijn dé maanden van etentjes en borrels, véél borrels. En wanneer het diner al uitgebreid genoeg is, kan het fijn zijn om bij de borrel ook wat lichts en gezonds te hebben. Maar wel voedzaam genoeg om er voor te zorgen dat je niet na het eerste drankje al onder tafel ligt… Heb je de rauwkost met hummusdip nu wel gezien? We’ve got some new ideas for you! We hebben vijf lekkere borrelrecepten van onze website en uit onze boeken voor je op een rij gezet:

Basilicumtaart

Zeker weten dat deze green beauty de show steelt. Hij is eigenlijk heel makkelijk te maken en ook prima een dag van te voren klaar te maken.

DIT is het recept!

Aubergine rolletjes

Door de vulling van quinoa kun je eigenlijk alle groente(restjes) doen die je nog in de koelkast hebt liggen. Een plak gegrilde aubergine (of courgette) er omheen en je hebt een fancy borrelhap!

DIT is het recept!

Bietenballen

Bitterballen are so… last year. Bietenballen it is! Zorg voor een lekker sausje om ze in te dippen. Dit kan een (kant-en-klare) hummus zijn of check de makkelijke dressings & spreads op pagina 88-91 van het winterboek.

DIT is het recept!

Cheesy Kale Chips

Cheesy door o.a. de edelgistvlokken. Verslavend lekker! Van pagina 323 uit de wintereditie van Your 50 Days of Green Happiness. 

Springrolls met vegan bacon

Ze blijven een party favoriet bij ons: springrolls! Je kunt ze vullen met rauwkost, gemarineerde tempé, gebakken paddenstoelen of restjes groenten. Go wild!

DIT is het recept!

Tip: zoek in de receptenindex van My Green Happiness bij ‘borrel’ en je vindt nog veel meer recepten. De eerste 30 dagen zijn helemaal gratis! En alleen nog dit jaar krijg je bij een jaarabonnement een zomer-, winterboek óf de spiksplinternieuwe Confident in Your Body Guide van ons cadeau.

Wat is jouw favoriete fingerfood? Let us know!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!