Acupressuur mat

Totale ontspanning van lichaam & geest binnen 20 minuten

Een acupressuurervaring die je niet snel zult vergeten

Yoga, meditatie en The Shakti Mat - elk een welzijnscadeau uit India. Liggen op een stekelige mat klinkt misschien meer als marteling dan als traktatie, maar als je eenmaal voorbij het eerste ongemak bent, wordt pijn de beloning. Sluit je dag af zoals je de volgende wilt beginnen: ontspannen, hersteld en opgefrist.

Zij gingen je voor...

zegt dat het werkt

stuurt de mat terug

5-sterren reviews

Geniet van Shakti-slaap

Wie had gedacht dat een stekelige mat jouw weg naar een goede nachtrust zou zijn?! Voel ongemak smelten in gelukzaligheid. Misschien val je zelfs in slaap - je zou niet de eerste zijn...

Laat spanning gaan

Los spanning op een pijnlijk goede manier op. De 'Shakti tinteling' begint in je huid en verspreidt zich naar je spieren. Zoals bloed dat naar spanning stroomt en het wegspoelt.

Reset een rusteloze geest

Creëer rust in een hoofd vol zorgen. Twintig minuten liggend op een Shakti belooft decompressie en een heerlijk gevoel van rust.

0 -1 minuten

Auw! Je voelt de neiging om je te verzetten.

1 - 2 minuten

Bloed stroomt naar het gebied. Focus op je ademhaling.

2 - 4 minuten

De Shakti tinteling begint in je huid…

4 - 6 minuten

…En verspreidt zich in je spieren.

6 - 10 minuten

Je lichaam wordt zachter, een warm gevoel neemt over.

10 - 20 minuten

Je lichaam en geest laten los – het Shakti geluk.

Welzijn dat begint bij de maker

Een deel van onze welzijnsbelofte is teruggeven aan India, waar het allemaal begon. Jouw aankoop zorgt voor werkgelegenheid en financiële onafhankelijkheid – een impact die zich van onze ambachtslieden naar hun families verspreidt – voor toekomstige generaties.

Selfcare die voor anderen zorgt

Je Shakti is nog maar het begin in een keten van welzijn. Door je aankoop genereer je een donatie die het welzijn van iemand in India zal helpen verbeteren. Tot nu toe heeft de Shakti-gemeenschap geholpen om kinderen naar school te krijgen en meer dan 99.000 ontwormingstabletten te financieren, en we zijn nog maar net begonnen!

FAQ

Je kunt een Shakti Mat bij gelegenheid gebruiken voor ontspanning en rust. Zowel voor het slapengaan als tijdens pauzes op bijvoorbeeld het werk.

De Shakti Mat wordt gebruikt als een wellness tool voor de algehele gezondheid en vitaliteit. Meestal wordt het gebruikt om diepe slaap, gezonde bloedsomloop, ontspanning van gespannen spieren, verlichting van stress, ontspanning en algemene vitaliteit te ondersteunen. Deze voordelen zijn toegankelijk via de principes van acupressuur, allemaal binnen het comfort van je huis.
Voor de meesten kan de ervaring in het begin ongemakkelijk zijn. Vaak gaat het lichaam in de ‘weerstandsmodus’ vanwege de stress die je fysiek of mentaal met je meedraagt. Na ongeveer 3-5 minuten gaat het ongemak echter over in ontspanning. Iedereen is anders. Dus hoewel je vriend misschien meteen naar The Shakti Mat gaat, kan het een paar weken duren voordat je je aanpast. Onze twee beste tips voor nieuwkomers zijn…

Tip #1: Ontspan en geef toe. Hoe meer je weerstand biedt aan de pieken en je lichaam spant, hoe meer pijn het zal doen. Gebruik je adem om het lichaam te kalmeren, of probeer jezelf af te leiden met een boek, podcast of tv-programma.

Tip 2: Wees geduldig met jezelf. Verwacht niet meteen een perfecte Shakti-er te zijn. Ga de uitdaging aan, wetende dat je met tijd en toewijding snel van de ervaring zult genieten en geen sessie wilt missen.

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!