8 recepten om de zoete trek te stillen

Spitsen je oren op het moment dat iemand ‘chocola’ zegt en is je tweede naam ‘sweet tooth’? Wij verzamelden acht recepten om de zoete trek te stillen zónder gebruik te maken van geraffineerde suikers. *happy dance*

Shortbread heaven
Als wij karamel, chocolade en koekjesdeeg zeggen… loopt het water je dan in de mond? Even voorstellen: Shortbread Heaven. Waarschijnlijk nu al een van je favo guilt free treats. Je vindt het recept hier.

No bake vegan brownies met chocolade ganache
Zei er iemand brownies? We did! En je hebt er geen oven voor nodig. Dit lekkers maak je helemaal voor jezelf (twaalf stuks!) of deel je met vrienden of familie. Haal die boodschappen maar gelijk in huis, het recept vind je hier.

Blueberry Amandeltaart
Iets te vieren? Een verjaardag misschien? Of dat het dinsdag is (elke dag is een feestje, toch!)? Deze taart is altijd een grote hit! Een luchtige cake met blauwe bessen en yoghurt bovenop. Je vind het recept hier.

Vegan Lemon Coconut Donuts
Vegan, glutenvrij en ongelofelijk lekker! De chocolade donuts in het 50 Days zomerboek zijn een grote hit dus hoog tijd voor een blonde variant. Je vindt het recept voor de donuts hier.

Chocolate Caramel Cookies
Tip: deze very delicious cookies kun je invriezen, zodat je – wanneer je inner sweet tooth weer boven komt – er met gemak eentje uit de vriezer kunt pakken. Het formaat is overigens perfect om die zoete trek te stillen, zonder je het idee te geven dat je hebt gezondigd. Het recept? Alsjeblieft!.

Vegan Blueberry Scones
Waarschuwing: als je niet oppast blijf je hier van eten. Deze scones (met een zachte kokossmaak, verse blauwe bessen en rozemarijn) zijn namelijk finger licking good, echt! Check het recept hier.

Chocolade-Stoofpeertjestaart
Perfect voor in de winter, maar om eerlijk te zijn kan-ie altijd wel: onze chocolade-stoofpeertjestaart. Geef nou toe: alleen van de naam krijg je al trek toch? Nieuwsgierig geworden naar het recept? Voilà!

Healthy Caramel Bars
Je gelooft bijna niet dat deze knapperds guilt free zijn, maar dat zijn ze dus wel: de healthy caramel bars. Je vindt het recept in het 50 Days winterboek – waar je ze vaak eet als snack – op pagina 246.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!