5x een avondmaaltijd waarvan je het restje perfect mee kunt nemen als lunch

Is jouw goede voornemen om niet meer elke lunchpauze buiten de deur te gaan eten of te zwichten voor de vette hap uit de kantine? Wij hebben 5 avondmaaltijden voor je op een rij gezet, maak er een extra portie van en neem mee naar kantoor!

Paddenstoelpakketje
Koud is deze couscous met paddenstoelen nog net zo lekker! Maar je kunt ook de couscous rauw meenemen en er wat kokend water overheen gieten. Is je maaltijd toch een beetje warm.

Komkommernoedels
Deze noedelsalade is koud nog steeds superlekker. Vooral de dressing zal je positief verrassen!

Boerenkoolsalade
De boerenkool eet je rauw waardoor je naast de waardevolle aminozuren ook superveel enzymen binnenkrijgt. En heb je een oven of koekenpan op kantoor dan kun je de kikkererwten nog even warm maken of roosteren als je wilt.

Auberginerolletjes 
In plaats van rolletjes maak je van de quinoa en aubergine die je over hebt een salade. Heerlijk voor de lunch want dan zijn de smaken er nog meer ingetrokken.

Rodekool soep
Hier wil je wel een gasplaatje voor hebben, dan kun je de soep warm maken. Maar heb je dat niet neem dan de warme soep mee in een thermosfles of maak de soep extra dik en giet er voor je lunch wat kokend water uit de waterkoker overheen.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!