​​Hoe zou je écht willen leven?

Denk jij wel eens na over wat je écht wilt in het leven? Stel dat alles mogelijk zou zijn? Wat zou je dan écht willen? Wie wil je zijn? Hoe wil je herinnerd worden?

Veel mensen denken hier niet over na. Ze wachten op het juiste moment. Laten hun leven bepalen door omstandigheden. En hoe meer ik hierover leer, hoe meer ik het zie en begrijp. Het heeft allemaal te maken met hoe onze mind werkt. Hoe we zijn geprogrammeerd. 

Ik snap het zo goed. Vooral omdat ikzelf daar ook stond. Voordat ik echt mijn hart durfde te volgen waren er gedachten, zoals ‘Kan ik het wel?’ ‘Ben ik wel goed genoeg?’ ‘Wat nu als het me niet lukt?’ 

Inmiddels weet ik dat het anders kan. Vanuit mijn ervaring en vanuit talloze wetenschappelijke onderzoeken. 

Het enige wat ik steeds weer denk: ‘Dit gun ik iedereen!’ Dit is hoe het leven is bedoeld! 

Vooral omdat ik weet dat het mogelijk is. Verander je perceptie en verander je leven! Als je weet en begrijpt hoe jouw mind werkt én het werk doet, dan kun jij dat doen wat je écht graag wilt. It’s amazing!

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is, is openstaan voor verandering. Open staan voor een nieuwe manier van denken, voelen en doen.  

Hoi, ik ben Sarah de Vreugd en de laatste 10 jaar heb ik onderzoek gedaan naar geluk. De inzichten zijn zo mega waardevol dat het mijn missie is om zoveel mogelijk mensen hierover te leren. En nee dit gaat niet over optimisme, positief denken of altijd opgewekt zijn. Het is veel meer dan dit. Dit is hoe je zelf de regie kunt pakken over jouw leven. Dit is wat je jouw kinderen wilt leren.  

Ik zou je zo graag mee willen nemen naar het gevoel dat het je geeft. De power. De kracht. Zoals een van de deelnemers zei: ‘het voelt echt alsof ik on top of the world sta’. 

Hoe zou het zijn als we samen met een fantastische groep vrouwen samen bouwen aan een nieuw paradigma?

Waarmee we niet alleen ons eigen leven veranderen, maar juist ook de wereld om ons heen. 

Het is mijn missie om deze kennis met zoveel mogelijk mensen te delen Vandaar dat je nu eenmalig mee kunt doen met meer dan 50% korting! Voor € 137,50 voor één persoon en € 222,- voor twee personen doe je mee met de cursus Geluk & Tegenslagen. 4 weken lang gaan wij werken aan dat wat jij echt wilt in het leven. 

Volg je gevoel. Voel jij een ja? Meld je dan aan via deze link.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor
de Masterclass FIRE!