Merel & Tessa


ONZE MISSIE: jou inspireren om bewuster te eten en je daardoor energieker, stralender en sexier te laten voelen! En zo niet alleen jou gelukkiger te maken, maar tegelijkertijd een positieve invloed te hebben op je omgeving, het dierenwelzijn, milieu en de planeet.

Wij geloven dat het allemaal begint bij eten. Bij datgene wat je elke dag, meerdere keren op een dag, in je mond stopt (of juist niet in je mond stopt). Wanneer ons lichaam beter gaat functioneren ga je dat merken in alle aspecten van je leven.

Waarom zijn wij The Green Happiness gestart?
In Your 50 Days of Green Happiness delen we uitgebreid ons eigen verhaal. Tessa kampte vroeger dagelijks met hoofdpijn en had veel last van haar buik. Merel had veel hormonale klachten waaronder PCOS en een huid die onder de acne zat. Al deze klachten werden minder en we ervaren dagelijks wat gezonde voeding voor ons doet en we willen dat jou ook laten ervaren! Daarom zijn we The Green Happiness gestart. Toen we tijdens onze studies (en zelfstudies) op de informatie stuitten die we nu tot onze beschikking hebben, kregen we de onbedwingbare drang om dit met de rest van de wereld te delen en om dit niet in een stoffig hoekje te laten liggen.

Op deze website delen we informatie en inspiratie over wat voeding met je kan doen. Ervaar het zelf door onze gezonde, plantaardige, maar bovenal, super lekkere recepten te maken en laat je inspireren tot een complete Green Happiness lifestyle.

OPLEIDINGEN:
– 2009-2013/’14 Voeding & Dietetiek, Hogeschool van Amsterdam
– 2014 Orthomoleculaire Geneeskunde, Ortho Linea
– 2014-2015 NRT, Toegepaste Kinesiologie, Viola.zw

Als diëtisten zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD) en kwaliteit geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici (ex.art. 34 Wet BIG). KP nummers: 19912116589 en 19912743389.


“Het is zo ontzettend leuk om te zien dat wie ons programma volgt steeds happier wordt en we helpen ook jou heel graag om je klachten te verminderen, mooier, slanker en gezonder te worden!”